Goedopweg en Greenbusinessclub Bunnik pakken samen door

De Green Businessclub Bunnik bouwt aan het verduurzamen van de spoorzone in Bunnik. Goedopweg werkt samen met GBC aan de verduurzaming van de mobiliteit in het gebied.

Contact

Kaart met aanduiding van de gemeente Bunnik

Beschrijving gebied

In de spoorzone zitten diverse bedrijven dicht bij elkaar met een mix aan mobiliteitsimpact. Grote partijen, zoals de BAM en Equans hebben in Bunnik meerdere kantoorpanden. Het Postillion hotel heeft een hele andere mobiliteitsimpact, met veel congressen en bezoekers. Met Vrumona en Sempergreen zitten er ook bedrijven die meer continue draaien en daardoor een andere mobiliteitsbehoefte hebben.

De bedrijven werken constructief samen aan een betere bereikbaarheid. En dat is hard nodig aangezien er rond de A12 de komende jaren verschillende uitbreidingen zijn gepland. Voor de bedrijven in het gebied is het belangrijk om een aantrekkelijke werkgever te blijven. Zo staat bereikbaarheid hoog op de agenda.

Het gebied ligt aan de zuidkant van Bunnik, tussen de spoorlijn en de snelweg A12 in. Het is een filegevoelig gebied wat tegelijkertijd goed bereikbaar is met het OV en de fiets. Een van de uitdagingen waar we voor staan is het aantrekkelijk maken van station Bunnik zodat meer mensen hier gebruik van maken. Ook op het gebied van fietsen liggen er nog grote kansen.

Samenwerking

Goedopweg werkt samen met de Green Business Club Bunnik.

Portretfoto Marjolein van der Stok
Vragen?

Gebiedsregisseur Marjolein helpt je verder.

Contact
  • marjolein@goedopweg.nl
  • 0655466412