De vele vormen en voordelen van deelmobiliteit voor je bedrijf

  • Kostenbesparing
  • Tevreden werknemers
  • Steeds meer mogelijkheden
  • Grotere flexibiliteit
  • Minder CO2, goed voor het milieu

Deelmobiliteit is in opkomst. Er zijn steeds meer aanbieders van deelauto’s, deelfietsen en -scooters. Ook overheden en steden nemen deelmobiliteit op in hun mobiliteitsplannen. Dus voor een bedrijf zijn er steeds meer voordelen aan deelmobiliteit.

Deelmobiliteit is pure winst

Door het delen van vervoermiddelen kan je bedrijf besparen op kosten (onderhoud, verzekering, brandstof, parkeren). Deelmobiliteit draagt ook bij aan minder files, een beter milieu en dus aan een duurzaam imago. En dat telt weer mee in het aantrekken van talent en het behouden van personeel. Bovendien geeft deelmobiliteit meer flexibiliteit aan medewerkers. Dat kan reistijd schelen en zorgt voor hogere productiviteit. 

Een kwestie van goed organiseren

Het invoeren van deelmobiliteit vraagt wel om investering en organisatie. Denk aan het kiezen van de juiste aanbieder(s), het aanpassen van interne processen en goede communicatie met je werknemers. We helpen je er graag bij. Kosteloos.

deelmobiliteit

Veel meer dan de ov-fiets

Misschien wel de bekendste vorm van deelvervoer is de ov-fiets. Die pak je op een treinstation voor het laatste stukje van je reis. Maar inmiddels zijn er veel meer aanbieders van (elektrische) deelfietsen zoals Tier en Cargoroo. Daarnaast worden deelscooters aangeboden en natuurlijk deelauto’s. In de regio Utrecht alleen al vind je zo acht aanbieders van deelauto’s. Van Amber en Greenwheels, tot Hely, MyWheels, Sixt, SnappCar, Stapp.in en WeDriveSolar.

Persoonlijk reisadvies

Deelvervoer bespaart kosten, zorgt voor minder uitstoot en geeft medewerkers flexibiliteit.

Mobiliteitsmenukaart voor werkgevers in Regio Utrecht!

Onze nieuwe Mobiliteitsmenukaart is dé gids die je helpt om het mobiliteitsaanbod in de regio helder in beeld te krijgen. Zo vind je eenvoudig de diensten die het best bij jouw organisatie passen.

Eén app voor al je deelvervoer

Er komen steeds meer handige apps waarin medewerkers al het beschikbare deelvervoer kunnen vinden. Denk aan Gaiyo, Moves, Glimble en Hely. Met hun apps plan je je reizen, boek je en betaal je. Steeds vaker wordt ook al een business versie ontwikkeld die veel gemak biedt voor je bedrijfsadministratie. Deelvervoer is daarom nu al vaak eenvoudiger dan je denkt.   

Vragen?

Goedopweg staat voor je klaar. Kosteloos

Een jonge man pakt een deelfiets uit de stalling.
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  • Nieuws, kennis en inzichten
  • Maandelijkse nieuwsbrief