Samen werken aan betere bereikbaarheid en veiligheid

Utrecht is één van de drukste regio’s van ons land. En wordt nog steeds drukker. Hoe hou je dan je bedrijf goed bereikbaar voor medewerkers, leveranciers en klanten? Verandering van mobiliteit kan je helpen. En wij helpen je graag.

We bundelen krachten voor de bereikbaarheid van jouw bedrijf

Goedopweg is er om de regio Utrecht beter bereikbaar en leefbaar te maken. Daarbij helpen we bedrijven met het veranderen van hun mobiliteit. Gericht op meer duurzaamheid én betere en veiliger bereikbaarheid. Door thuiswerken, fietsen en het gebruik van ov te stimuleren, halen we steeds meer auto’s uit de spits. Belangrijk is dat we de krachten van rijk, provincie en gemeente hierbij bundelen. Zodat geïnvesteerd wordt in goede en veilige fietsinfrastructuur en aantrekkelijk openbaar vervoer.  

De vraag is waar we jou bij kunnen helpen?

Is je bedrijf niet goed bereikbaar? Zijn er parkeerproblemen? Wil je fietsen naar het werk stimuleren, maar zijn de routes niet veilig? Wij hebben verstand van hybride werken, van alternatieve vormen van vervoer, van flexibele mobiliteit en slimme parkeeroplossingen. Bovendien brengen we bedrijven samen. Om samen op te trekken in een gebiedsgerichte aanpak. Om zo de veilige bereikbaarheid voor veel meer bedrijven te verbeteren. Dit doen we zonder dat het je iets kost

Zet samen met ons de eerste stappen

De bereikbaarheid kun je mogelijk zelf ook al verbeteren. Maak een snelle analyse, vergelijk jezelf met andere organisaties en vraag je medewerkers wat zij vinden. Check dan onze concrete maatregelen en quick wins.

Een beter en veilig bereikbaar bedrijf? Onze mobiliteitscoaches helpen je op weg

of
Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame mobiliteit?

  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie
  • Maandelijkse nieuwsbrief

Veelgestelde vragen