Eerste Hulp bij Mobiliteit: kennis op maat in je mailbox

  • Meld je aan en ontvang kennis op maat
  • Gratis advies en praktische tips
  • Direct aan de slag
  • Kant-en-klare beleidsteksten
  • Checklists en stappenplannen

EHBM: op basis van de interesses die je zelf aangeeft, ontvang je per mail de kennis waar jij behoefte aan hebt. Goedopweg helpt je hiermee makkelijk meters te maken. Ontdek wat anders reizen oplevert en ga direct aan de slag met concrete checklists, beleidsteksten en stappenplannen.

(Duurzame) mobiliteit gaat over veel wat ook voor jouw bedrijf kostenefficiënter, slimmer en schoner kan. De grote vraag is waar we jou mee kunnen helpen. Reiskosten, gezondheid, medewerkerstevredenheid, openbaar vervoer, elektrisch rijden. Allemaal thema's waarbij wij je hulp kunnen bieden. Met kant-en-klare beleidsteksten en relevante kennis helpen we jou verder.

Ontdek de mogelijkheden

Het is goed om te weten hoe andere manieren van reizen (woon-werkverkeer?) en verschillende mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf uitpakken. Wat is er allemaal mogelijk? Waar begin je? Wat werkt wel, en wat (nog) niet? En vooral: hoe pak je dat aan, zonder dat het veel tijd en moeite kost?

EHBM

Zes thema's op weg naar meer duurzaamheid en succes

Wil jij de mobiliteit binnen jouw organisatie aanpakken? Dan zijn er belangrijke thema's waar je vast meer over wilt weten. Wij hebben voor jou de belangrijkste informatie per thema op een rijtje gezet. Als je je aanmeldt voor Eerste Hulp bij Mobiliteit, ontvang je precies de informatie waar jij geïnteresseerd in bent.

Meld je aan voor EHBM

Hoe helpt Goedopweg mij verder?

Goedopweg geeft je praktische tips, laat zien hoe je iets kan aanpakken en vertelt wat het je oplevert. Daar vragen we geen geld voor. Want we zijn er om de drukke regio Utrecht beter bereikbaar én leefbaarder te maken. Dat doen we het liefst samen. Ook met jou. Voor jouw bedrijf en jouw medewerkers.

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
informatie op maat

Meld je aan voor EHBM

  • Kies je eigen interessegebieden
  • Leer alles wat je moet weten

Vragen mag altijd

Werken aan duurzame mobiliteit ziet er voor elke organisatie anders uit. Wat past er bij jouw organisatie? Onze mobiliteitscoaches helpen je op weg en maken dat makkelijk voor je.