Verduurzaam je mobiliteit en verminder de CO2-uitstoot van je bedrijf

  • Overstappen naar elektrisch
  • Opladen met zonnepanelen
  • Wet- en regelgeving
  • Quick wins en goede tips
  • Maak een begin met circulariteit

Het milieu is een steeds groter thema als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door je mobiliteit te verduurzamen kun je fors besparen op de CO2-uitstoot van je bedrijf. Dat is winst voor onze planeet én voor je bedrijf.

Er is heel veel mogelijk!

Verduurzamen begint bij het maken van minder reiskilometers. Bijvoorbeeld met hybride werken en online vergaderen. Vervolgens kijk je naar reisvormen met veel minder of zelfs geen CO2-uitstoot. Het ov, vormen van deelvervoer, autodelen en natuurlijk de fiets scoren zoveel beter dan de gewone auto. Ook elektrificatie van je wagenpark is een mooie stap in de goede richting. Zeker als je de stroom opwekt met je eigen zonnepanelen. Er is heel veel mogelijk. Goedopweg helpt je graag.

Goedopweg Wijzer

Quick wins of een doordacht beleid?

Wil je sparren over duurzaamheid en circulariteit? Maak dan een afspraak. Wil je snel zelf aan de slag? Lees dan onze Goedopweg Wijzer vol goede adviezen en slimme tips.

Goedopweg Wijzer

Wet- en regelgeving komen dichterbij

Bij Goedopweg kunnen we je alles vertellen over actuele wet- en regelgeving. Zo moeten alle nieuwe auto’s vanaf 2035 CO2-uitstootvrij zijn. En komen er steeds meer zero-emissiezones in veel grote steden. Met meer dan 100 werknemers krijg je vanaf 2024 te maken krijgt met het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Ga daarom nu al aan de slag met CO2-reductie. Dan ben je klaar voor de toekomst.

Leuk, slim, voordelig

Overkap je P met zonnepanelen

Verduurzamen en CO2 reduceren is slim, leuk en levert misschien wel meer op dan je denkt. Een overkapping met zonnepanelen levert drie keer winst; je auto’s of fietsen staan beschut tegen regen en hagel, op een zonnige dag zorgt de overkapping voor schaduw en met de stroom rijden je elektrische auto’s bijna gratis.

Parkeerterrein met zonnepanelen

Vragen?

Goedopweg staat voor je klaar. Kosteloos

Lees verder over CO2-reductie

Een man zit met een koptelefoon aan tafel thuis achter zijn laptop.
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws over CO2-reductie en duurzame mobiliteit

  • Nieuws, kennis en inzichten
  • Maandelijkse nieuwsbrief

Ga direct aan de slag met CO2-reductie