Kijk eens met een frisse blik naar je parkeerbeleid

  • Meer ruimte en lagere kosten
  • Past in een duurzaam mobiliteitsbeleid
  • Tevreden medewerkers
  • Tevreden bezoekers
  • Goed voor de omgeving

Iedereen gegarandeerd een parkeerplek voor de deur? Dat is steeds minder vanzelfsprekend. De ruimte is schaars en parkeren duur. Maar medewerkers en bezoekers willen toch hun auto kwijt. Hoe zorg je dat vraag en aanbod blijven passen? En kan het duurzamer? Werp samen met ons een frisse blik op je parkeerbeleid.

Parkeerplekken tekort? Ga niet meteen uitbreiden

Te weinig plekken is het meest voorkomende parkeerprobleem. Opstoppingen bij de slagboom, strijden om een plekje bij elektrische laadpalen, klachten van bezoekers. Misschien protesteert de buurt wel omdat je medewerkers de straten vol zetten. Meer parkeerruimte regelen is vaak de eerste reflex. Maar er zijn gelukkig andere oplossingen waarmee je bedrijf zijn voordeel kan doen. 

Slimmer omgaan met parkeren?

Goedopweg helpt je vooruit. Plan nu een halfuurtje in de agenda van mobiliteitscoach Tobias. Stel alle vragen die je hebt. Dan komen jullie er samen vast wel uit!

Handig hybride

Zes ideeën voor een nieuw parkeerbeleid

Niet zo duurzaam: voer betaald parkeren in, betaal zelf voor extra parkeerruimte of maak gebruik van een parkeermanagementsysteem voor optimaal gebruik van je plaatsen. Gelukkig zijn er ook duurzamere opties. Maak bijvoorbeeld heldere afspraken over wie wel en niet mag parkeren bij het bedrijf. Of ga aan de slag met hybride werken. Bekijk daarnaast of je medewerkers wat verder weg kunnen parkeren (bijvoorbeeld in een P+R). En zorg voor alternatieve vervoermiddelen op het werk, met deelauto’s en deelfietsen.

Zes concrete ideeën

Start met een goede scan

Wil je aan de slag met een flexibeler en kostenefficiënter parkeerbeleid? En ook duurzaamheid omarmen? Goedopweg helpt je vooruit.

Een deelauto op een parkeerterrein
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kansen voor mobiliteit en slim parkeerbeleid?

  • Nieuws, kennis en inzichten
  • Maandelijkse nieuwsbrief