Elektrisch rijden heeft vandaag al de toekomst. Ook voor jouw bedrijf

  • Overstappen naar elektrisch
  • Klimaatdoelen 2030
  • Laadpalen en zonnepanelen
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Fiscale voordelen

Wil je bijdragen aan het milieu? Laten zien dat je je bewust bent van het belang van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Of wil je kosten besparen, gebruik maken van gunstige regelingen en klaar zijn voor de toekomst? Elektrisch rijden brengt het je allemaal tegelijk.

Begin vandaag, dan ben je op tijd klaar voor 2030

De deadline voor de klimaatdoelen van 2030 komt steeds dichterbij. In Brussel is besloten dat vanaf 2035 iedere nieuw verkochte auto CO2-uitstootvrij moet zijn. Steeds meer werkgevers zijn daarom al begonnen met de overstap naar een elektrisch wagenpark. Ben je benieuwd hoe elektrisch rijden voor jouw bedrijf uitpakt? Neem contact op met onze Mobiliteitscoach. We helpen je met alle vragen die je hebt. Kosteloos. 

Nu & Straks over Elektrisch Rijden

Slagvaardig zijn in 2030 betekent nu van start gaan. Hoe ga je om met laadcapaciteit, eigen zonnepanelen, met arbeidsvoorwaarden, met de ‘last mile’, met zero emissie in de grote steden?

Webinar Elektrisch Rijden

Terugkijken

Eind 2022 zette Goedopweg samen met experts alle vragen en antwoorden op een rijtje in de webinar ‘Elektrisch rijden’. Kijk hier ons interessante webinar terug.

Bekijk webinar Elektrisch Rijden

Elektrisch rijden is fiscaal aantrekkelijk

Elektrisch rijden kan financieel goed uitpakken. Zeker voor bedrijven die veel kilometers maken. Daarbij stimuleert de overheid groen vervoer met kortingen en vrijstellingen voor bedrijven. Die subsidies en belastingvoordelen worden de komende jaren afgebouwd. Wil je nu al meer weten over de SEBA, de MIA/Vamil, de BMR en BPM-vrijstellingen en de bijtelling? Klik snel verder. 

Lees verder over elektrisch rijden

Ben je benieuwd hoe elektrisch rijden financieel uitpakt?

We helpen je met alle vragen die je hebt. Kosteloos.

Een hand die het portier van een deelauto opent.
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  • Nieuws, kennis en inzichten
  • Maandelijkse nieuwsbrief

Ga direct aan de slag met elektrisch rijden