Sneller klaar voor de toekomst, met de Goedopweg Wijzer

  • Handige tips en adviezen
  • Praktische voorbeelden
  • Zelf aan de slag

Wil jij een aantrekkelijke werkgever zijn, bereikbaar blijven of de CO2-uitstoot verminderen? Wat je ambities ook zijn, een doordacht mobiliteitsbeleid gaat je helpen. Hoe? De Goedopweg Wijzer geeft antwoorden; snel, slim en concreet.

Je kunt meteen zelf aan de slag

De Goedopweg Wijzer is een gids met handige tips en actieplannen voor de mobiliteit van jouw bedrijf. Je kunt meteen zelf aan de slag. Ook lees je hoe andere organisaties flexibel werken en slim reizen voor hen laten werken. Door wat vaker te fietsen of het ov te pakken. Door over te stappen op elektrisch rijden. Of door hybride werken. Wat wel en niet werkt én hoe je dat aanpakt lees je in de Goedopweg Wijzer.

Zes heldere hoofdstukken vol tips en adviezen

De Goedopweg Wijzer heeft zes heldere hoofdstukken: Flexibel reizen en vergoeden, Ga toch fietsen, Het ov is zo gek nog niet, Slimmer omgaan met de auto, Parkeren met beleid, en Maak werk van flexibel werken. Je klikt eenvoudig naar de onderwerpen die je wilt en krijgt meteen goede adviezen en slimme tips. Ook financieel. Zonder dat het je veel tijd en moeite kost.

Minder CO2, lagere kosten, tevreden medewerkers

Download direct de Goedopweg Wijzer en lees meer over de zes meest voorkomende thema’s rondom werken en reizen. Met de handige tips en snelle stappenplannen kun je meteen zelf aan de slag. Ook lees je hoe andere werkgevers flexibel werken en slim reizen voor hen laten werken.

Aan de slag met je mobiliteit

Kun je toch wat extra hulp gebruiken om goed met mobiliteit aan de slag te gaan? Plan dan hier een digitaal gesprek in met één van onze mobiliteitscoaches. Ook dat is gratis.

Klaar voor de toekomst

Download de Goedopweg Wijzer

Met de handige tips en snelle stappenplannen kun je meteen zelf aan de slag.

Download de Goedopweg Wijzer

Andere oplossingen

Bekijk hier de andere oplossingen

Veelgestelde vragen over de Goedopweg Wijzer

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame mobiliteit?

  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie
  • Maandelijkse nieuwsbrief