Vitale werknemers. Dat is pas echt win-win-win.

Je organisatie gaat als een trein als je medewerkers goed in hun vel zitten. Slimme mobiliteit en verstandig hybride werken maken je medewerkers vitaler en gezond. En dát biedt eigenlijk alleen maar voordelen.

Positieve invloed op vitaliteit en gezondheid

Minder files, ontspannen in het ov, lekker op de fiets of een stukje lopen van bus naar werk... Een halfuur minder stress of een kwartier meer beweging per dag maakt een enorm verschil. Gezonde, vitale medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek. Ze hebben minder last van werkdruk, hebben meer werkplezier en meer energie. Dat levert je kwaliteit, hogere productiviteit en lagere verzuimkosten. Daar teken je toch voor?  

Gezonde alternatieven zijn eenvoudiger dan je denkt

Er zijn vaak verrassend veel alternatieven voor de auto. En meestal zijn die ook nog eens gezonder ėn voordeliger. Combineer dat met keuzevrijheid en een flexibel mobiliteitsbudget en je maakt medewerkers nog blijer. Bekijk vooral ook de mogelijkheden van hybride werken. Dat is goed voor het milieu – want minder reizen – maar ook winst voor je medewerkers. Ze zijn minder tijd kwijt aan reizen en kunnen werk en privé vaak beter combineren. We helpen je graag op weg! 

Vitaal en gezond?

Wil je met mobiliteit de gezondheid en vitaliteit van je mensen verhogen? We geven je inzicht en helpen je met goed advies. Kosteloos.

Samen werken aan vitaliteit, gezondheid én mobiliteit? Onze mobiliteitscoaches helpen je graag.

of
Een man drinkt koffie in de keuken thuis. In zijn hand een opengeklapte laptop.
Nieuwsbrief

Wil je altijd het laatste nieuws over mobiliteit, hybride werken, gezondheid en vitaliteit?

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie

Veelgestelde vragen