Samen helpen we de regio Utrecht in het zadel!

Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen omdat je het belangrijk vindt dat iedereen in jullie organisatie gezond en vitaal is. Of misschien wil je met de hele organisatie bijdragen aan een beter milieu. Wat de reden ook is, laten we samen zoveel mogelijk collega’s in het zadel helpen! We begrijpen dat het voor sommigen een uitdaging kan zijn om op de fiets naar werk te komen, vooral als iemand dit normaal niet doet. Daarom willen we het iedereen zo makkelijk mogelijk maken om wel de fiets te pakken. Omdat elke organisatie anders is, hebben we drie fietsstimuleringspakketten samengesteld.

Welk pakket past het beste bij jouw organisatie?

We kijken graag samen naar de juiste aanpak om jouw organisatie in het zadel te krijgen. Hiervoor hebben we drie fietsstimuleringspakketten samengesteld. Welk pakket je ook kiest, samen kijken we wat het beste bij jouw bedrijf past.

Je kan je eenvoudig aanmelden via het invulformulier, maar ook via fiets@goedopweg.nl of via WhatsApp op +31 6 12 422 545. Samen willen we zoveel mogelijk medewerkers in het zadel krijgen. Dus neem gerust contact met ons op als jullie vragen of ideeën hebben over de verschillende pakketten.

De pakketten

Basispakket

 • Communicatiematerialen voor intern en extern gebruik.
 • Een voor jullie organisatie op maat gemaakte pagina op de Ikfiets-app waar medewerkers kunnen volgen hoe actief de organisatie fietst. Mogelijkheid voor een competitief element waar medewerkers punten verzamelen en prijzen kunnen winnen door te fietsen.
 • De e-bike probeerpool: twee weken lang gratis e-bikes uitproberen,inclusief e-bakfiets en een speedpedelec.

Pro-pakket – Alles in het Basispakket én…

 • De roadshow komt langs bij jullie organisatie met een e-bakfietsen een selectie aan hippe en coole (elektrische) fietsen.Een vrolijk en actief event. Ook nemen we de fietss(t)imulatormee, een VR-experience waar medewerkers de weg van huis naar kantoor op virtuele wijze kunnen fietsen.
 • Fietsaccessoires bedrukt met Ikfiets logo en het logo van jullie organisatie. Bijvoorbeeld regenpakken en fietslampjes.
 • Opvallende promotie van jullie fietscampagne in het straatbeeld.Denk aan duurzame creatieve bewegwijzering en posters inde buurt van jullie kantoor.
 • Fietsleaseplan: advies op maat over leasing van (deel-)fietsen en hoe fietsen integraal onderdeel kunnen zijn van het mobiliteitsbeleid.

Follow-up-pakket – Alles in het Basispakket, Pro-pakket én…

 • Een mobiele fietsenmaker komt langs om de fietsen vanmedewerkers na te kijken en op te knappen.
 • Hulp bij het maken van testimonials van medewerkers van jullie organisatie om in zetten voor interne en externe communicatie.

Kosten van de pakketten

 • Basispakket: gratis.
 • Pro-pakket: Eigen bijdrage vanaf € 1250,- en is afhankelijk van de omvang en aantal medewerkers.
 • Follow-up-pakket: Eigen bijdrage van € 500,-.
Meerdere fietsers rijden over een fietspad door de stad
Fietscampagne

Ja, ik wil me aanmelden!

 • Fietsstimuleringspakketten voor bedrijven

Fietsen is ook voor de werkgever voordelig

In Nederland pakken we per persoon gemiddeld 267 keer per jaar de fiets. Toch nemen we nog steeds liever de auto om naar ons werk te gaan. Daar valt dus nog winst te behalen! Werkgevers zouden fietsen naar het werk nog meer kunnen aanmoedigen. Dat is namelijk niet alleen goed voor het milieu en de gezondheid van medewerkers maar heeft ook voordelen voor de werkgever.

Aan de slag met een fietsplan

Vaker op de fiets naar je werk is goed voor de gezondheid, productiviteit en duurzaamheid. Voor zowel werknemer als de werkgever brengt dit voordelen met zich mee. Ga je als werkgever een fiets uitlenen, geven of vergoeden? Wat past er bij jouw organisatie én gaat in praktijk werken? Gelukkig is er veel mogelijk.