Slimme, duurzame mobiliteit past bij maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bijna iedere organisatie is bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het verduurzamen en veranderen van mobiliteit kan daar fors aan bijdragen. De grote vraag is waar we jou mee kunnen helpen.

Met één goed beleid behaal je meerdere doelen!  

Eisen je klanten een duurzame bedrijfsvoering? Vinden je medewerkers het belangrijk? Met een modern mobiliteitsbeleid ben je aantrekkelijker voor klanten, medewerkers, business partners of omwonenden die duurzaamheid en leefbaarheid óók belangrijk vinden. Daarnaast vraagt de overheid steeds meer van bedrijven om in actie te komen. Met duurzame mobiliteit bereik je dus heel wat verschillende doelen en ambities. Weten hoe? We helpen je graag.

Drie hoofdlijnen om mee aan de slag te gaan 

Misschien wel de gemakkelijkste manier om duurzamer te worden is je medewerkers minder te laten reizen en ze hybride te laten werken. Niet reizen betekent nul CO2 en een vermindering van het aantal reisbewegingen zorgt ook voor minder files. Bovendien heb je minder – dagelijks verwarmd –kantoor nodig. Een elektrisch wagenpark zorgt ook voor minder CO2-uitstoot én bereidt je voor op de toekomst. Ook het vervangen van de auto door bijvoorbeeld ov en fiets levert pure winst op. Voor milieu en maatschappij, en voor je bedrijf. 

Neem duurzame mobiliteit structureel op in je beleid

Duurzame mobiliteit verdient een vaste plaats in je mvo-beleid. Onze mobiliteitscoaches helpen je graag op weg. Met een grondige analyse via de Mobiliteitsscan. Of een Hybride Werken Plan op maat. Al onze diensten zijn gratis.

Ingewikkelde vraag, grote organisatie of kom je er zelf even niet uit? Onze mobiliteitscoaches helpen je graag.

of
Een vrouw zit aan tafel, thuis achter een laptop.
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte voor een beter beleid. Meld je aan voor nieuwe ontwikkelingen en concreet advies.

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie

Veelgestelde vragen