Hoe scoort jouw mobiliteit? Check het met de MobiliteitsIndex

  • Vergelijk je mobiliteit met andere werkgevers
  • Persoonlijk rapport met concrete adviezen
  • Inzicht in acht belangrijke thema’s
  • Gratis ondersteuning van Goedopweg

Met de MobiliteitsIndex vergelijk je de mobiliteit van jouw bedrijf snel en eenvoudig met andere werkgevers uit dezelfde branche. Hoe sta je ervoor? Waar kun je met slimme en nieuwe oplossingen de meeste winst behalen?

Een snelle vergelijking met andere bedrijven

Wil jij een aantrekkelijke werkgever blijven, je medewerkers vitaal houden, goed bereikbaar zijn of je CO2-uitstoot verminderen? Waar begin je dan? Onze index vergelijkt de mobiliteit van jouw bedrijf met andere werkgevers. En vertelt je waar je kansen liggen, in een helder overzicht. Vul de vragenlijst in en ontvang een persoonlijk rapport met concrete adviezen en tips. Daar kun je direct mee aan de slag.  

Inzicht in acht belangrijke thema’s

De MobiliteitsIndex geeft je zicht op acht belangrijke thema’s: Thuiswerken en spreiden, Openbaar vervoer, Reiskostenvergoeding, Fietsplan, Parkeerbeleid, Verkeersveiligheid, Wagenpark en elektrisch rijden, en Gedrag en communicatie. Het rapport presenteert per thema jouw score én geeft een aantal alternatieven die het meeste opleveren of het makkelijkst te realiseren zijn.  

De MobiliteitsIndex; zo werkt het

Vraag hier de link aan voor je persoonlijke MobiliteitsIndex. Vul daarna de vragenlijst in over onderwerpen zoals thuiswerken, fietsen, wagenpark en OV. Dit duurt ongeveer een kwartier. Online zie je direct jouw score in vergelijking met andere werkgevers en branchegenoten. Een dag later ontvang je van ons je persoonlijke rapport met adviezen en verbetertips. Helemaal gratis.

Resultaat in 15 minuten

Kijk snel waar jij je kunt verbeteren

Vul de MobiliteitsIndex in en maak meteen een afspraak met één van onze mobiliteitscoaches. Zij helpen je je score te verbeteren. Hun inzet is net als de MobiliteitsIndex geheel kosteloos.

Vraag de Mobiliteitsindex aan

Onze mobiliteitscoaches helpen je graag op weg

of

Andere oplossingen

Bekijk hier de andere oplossingen

Veelgestelde vragen over de MobiliteitsIndex

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame mobiliteit?

  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie
  • Maandelijkse nieuwsbrief