Hybride werken; goed voor je mensen, je bedrijf en het milieu

  • Flexibel werken thuis of op kantoor
  • Minder reistijd, meer ontspanning
  • Minder CO2-uitstoot, lagere kosten
  • Kantoorkosten gaan omlaag
  • Aantrekkelijker op de krappe arbeidsmarkt

Flexibel zijn in werkplek en werktijden heeft veel voordelen. Slim afwisselen tussen thuis en kantoor betekent minder in de file, minder reistijd en lagere kosten. Lekker geconcentreerd werken op het juiste moment op de juiste plek heeft écht de toekomst.

Hybride is een succesfactor

Met hybride werken ben je als werkgever modern, aantrekkelijker én duurzaam bezig. Kantoorkosten gaan omlaag. Je bent aantrekkelijker in een krappe arbeidsmarkt. Medewerkers zijn en blijven duurzaam inzetbaar. Je kunt klanten soms sneller en flexibeler van dienst zijn. En je bespaart CO2-uitstoot van medewerkers die minder reizen. Belangrijk; kijk goed naar wat bij jouw bedrijf en medewerkers past!

Handig hybride

Zo maak je een Hybride Werken Plan

Zie jij de winst van hybride werken voor jouw bedrijf? In vier stappen helpen we je op weg met een Hybride Werken Plan.

Hybride Werken Plan

Vraag hulp van onze hybride werken experts

Heb jij al besloten hoe je succesvol omgaat met flexibel werken? Wij helpen je op weg. Door doelen en de juiste spelregels op te stellen. Door de randvoorwaarden op het gebied van HR, Arbo, ICT en facilitair te bekijken. Door te werken aan draagvlak onder je mensen en door leidinggevenden te gaan coachen. Richt je op de balans tussen sturen en ondersteunen. Blijf in gesprek, leer en verbeter.

Mobiliteitsscan

Wat levert hybride werken je op?

Welke voordelen levert hybride werken op voor jouw organisatie? Vraag kosteloos een mobiliteitsscan aan en krijg inzicht in wat (extra) thuiswerken oplevert.

Vraag de mobiliteitsscan aan

Vragen?

Goedopweg staat voor je klaar. Kosteloos.

Lees verder over hybride werken

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

  • Nieuws, kennis en inzichten
  • Maandelijkse nieuwsbrief