Slimme mobiliteit maakt je extra aantrekkelijk voor werknemers

In de arbeidsmarkt van vandaag is het behouden en aantrekken van personeel van groot belang. Bied daarom je medewerkers meer vrijheid. Vrijheid om te kiezen hoe, waar en wanneer ze reizen en werken. Een uitgekiend mobiliteitsbeleid geeft je een voorsprong op de concurrent.

Zo helpt werkgeluk jouw organisatie vooruit 

Medewerkers zijn op zoek naar de beste balans tussen werk en privé. Gemakkelijk en gezond woon-werkverkeer is daar een onderdeel van. Duurzame opties en keuzevrijheid in reizen kunnen hierbij helpen. Net als de mogelijkheid om hybride – dus deels thuis – te werken. Een slim beleid voor mobiliteit vergroot zo ook enorm je zoekgebied voor nieuwe medewerkers. En echt tevreden medewerkers zijn ambassadeur voor je bedrijf én blijven langer bij je werken. 

Een goed begin is het halve werk

Vrijheid van mobiliteit is een steeds belangrijkere arbeidsvoorwaarde. En echt tevreden medewerkers zijn ambassadeur voor je bedrijf én blijven langer bij je werken. Maar waar begin je? En hoe zet je concrete stappen? Hieronder staan tools waar je direct zelf mee aan de slag kunt. En er zijn tools en plannen waar je misschien onze hulp bij kunt gebruiken. We helpen je graag.  

Wil je ook (nog meer) tevreden medewerkers?

Ga dan voor slimme en duurzame mobiliteit. Maak snel een eerste analyse. Ga met een handig actieplan aan de slag. Of boek op basis van praktische tips en quick wins zelf direct resultaten.

Ingewikkelde vraag, grote organisatie of kom je er zelf even niet uit? Onze mobiliteitscoaches helpen je graag.

of
Een man drinkt koffie in de keuken thuis. In zijn hand een opengeklapte laptop.
Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en kansen voor mobiliteit en hybride werken?

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie

Veelgestelde vragen