Draai zelf aan de knoppen met onze mobiliteitsscan

  • Reisbewegingen van je medewerkers in kaart
  • Overzichtelijk online dashboard
  • Concrete cijfers
  • Gratis ondersteuning van onze mobiliteitscoaches

Hoe staat jouw organisatie ervoor als het gaat om duurzame mobiliteit? Waar liggen de kansen en wat levert het op als je dingen verandert? Met de gratis mobiliteitsscan van Goedopweg wordt dit in één oogopslag duidelijk.

Vandaag inzicht, morgen betere mobiliteit

Met onze slimme scan breng je alle reisbewegingen van je medewerkers in kaart. Daarna draai je aan verschillende knoppen en zie je direct het effect van nieuw reisgedrag. Zo maak jij de beste keuzes. Voor hoeveel mensen wordt het ov aantrekkelijk? Hoeveel CO2 besparen we als medewerkers die binnen 10 km wonen gaan fietsen? Wat winnen we aan vitaliteit? Kunnen we het aantal leaseauto’s verminderen? Wat besparen we als iedereen één extra dag zou thuiswerken? Alles in één overzichtelijk online dashboard. 

Duurzaamheid, vitaliteit en besparingen

We helpen je bij het invoeren van de gegevens. En denken met je mee over de keuzes die goed zijn voor je bedrijf. Minder CO2-uitstoot en meer duurzaamheid, besparing parkeerplekken, ideale werkplekbezetting en hogere vitaliteit. Jij kiest. Met de concrete cijfers uit de scan maak je daarna – samen met onze mobiliteitscoaches – snel de rekensom voor jouw bedrijf. De scan is zo een geweldige basis voor een evenwichtig en succesvol nieuw beleid. Gebaseerd op harde data.  

Wil je vooruit? Vraag nu de scan aan.

Vraag hier de gratis scan aan. We checken samen of dit de beste tool is voor jouw organisatie. Daarna krijg je een format en kun je alle gegevens aanleveren. Wij verwerken ze (anoniem) en maken ze zichtbaar in het interactieve dashboard. Nu kun jij aan de knoppen draaien! De beste maatregelen en acties bespreken we graag met je.

demo

Nieuwsgierig? Bekijk hier de demo

Bekijk in deze demo zelf hoe snel en slim de scan het werkt. Draai aan de knoppen, kies zelf verschillende maatregelen en bekijk de effecten.

Bekijk de demo

Feiten & Cijfers

  • 111.538

    unieke woon-werk routes in kaart met de mobiliteitsscan

Onze mobiliteitscoaches helpen je graag op weg

of

Andere oplossingen

Bekijk hier de andere oplossingen

Veelgestelde vragen over de mobiliteitsscan

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame mobiliteit?

  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie
  • Maandelijkse nieuwsbrief