De eerste Goedopweg Mobiliteitsmarkt in Creative Valley Papendorp

Publicatie
17 november 2023
Laatst geupdate
16 juli 2024

Op 8 november vond op Papendorp de allereerste Mobiliteitsmarkt van Goedopweg plaats. De Mobiliteitsmarkt is er voor organisaties die een stap willen maken richting duurzame mobiliteit. Wil jij je medewerkers duurzamer, slimmer en gezonder laten reizen? Volgend jaar zal de Goedopweg Mobiliteitsmarkt verschillende bedrijventerreinen aandoen.

De eerste Mobiliteitsmarkt

Op 8 november vond op Papendorp de allereerste Goedopweg Mobiliteitsmarkt plaats in Creative Valley Papendorp. Creative Valley is een bedrijfsverzamelgebouw met klein- en middelgrote bedrijven in allerlei sectoren. Op de Mobiliteitsmarkt konden ondernemers duurzame en praktische mobiliteitsoplossingen zelf ervaren door te lezen, luisteren, voelen en kijken. Volgend jaar komt de Goedopweg Mobiliteitsmarkt langs op verschillende bedrijventerreinen. We werken hard aan verbeteringen voor de volgende editie, gebaseerd op de ontvangen reacties en feedback van zowel onze bezoekers als standhouders.

Verschillende kraampjes met praktische tips

Op de Mobiliteitsmarkt staat een uiteenlopende verzameling van kraampjes: van elektrisch rijden tot fietsstimulering en Eerste Hulp bij Mobiliteit. Zowel HR-managers, facilitymanagers als medewerkers waren welkom. Bij elk kraampje konden bezoekers praktische tips meenemen zodat ze ook duurzame mobiliteit in de eigen organisatie kunnen stimuleren. Naast de informatieve kraampjes werden er inspirerende presentaties verzorgd: van fiscale voordelen tot de nieuwste trends & ontwikkelingen in duurzame mobiliteit. In de parkeergarage van het Holiday Inn hotel konden bezoekers elektrische auto’s, (deel)fietsen en bakfietsen uitproberen.

Wil jij de volgende Mobiliteitsmarkt bezoeken?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Ga slim, vooruit én groen

De Mobiliteitsmarkt is er voor organisaties die een stap willen maken richting duurzame mobiliteit. Wil jij je medewerkers duurzamer, slimmer en gezonder laten reizen? Bezoek dan de Goedopweg mobiliteitsmarkt en:

  • Proef de voordelen van slim reizen. Ontdek bijvoorbeeld hoe je gebruik kunt maken van fiscale voordelen en handige tools. 
  • Krijg inzicht in de toekomst van jouw regio en de aankomende regelgeving, zodat je altijd een stap voor loopt. Laat je informeren door een mobiliteitscoach en aanbieders van (deel)vervoer.
  • Verken de wereld van duurzaam reizen. Test het nieuwste elektrische vervoer en leer hoe je jouw team enthousiast krijgt om groener te reizen.

Aan de slag met duurzame mobiliteit

Ga jij aan de slag met duurzame mobiliteit? Wij helpen je graag verder! Meld je aan voor ‘Eerste Hulp Bij Mobiliteit’ met handige tips en voorbeelden. 

Meer informatie?