Nieuwe website Goedopweg zet behoeften werkgevers voorop bij aanpak mobiliteit

Publicatie
25 april 2023
Laatst geupdate
18 januari 2024

Wie een bedrijf of organisatie in Utrecht heeft, weet: het is druk in deze regio. Met bijna 200.000 bedrijven en ruim 1,3 miljoen inwoners zijn de verkeerspieken enorm. Dat heeft niet alleen impact op je bereikbaarheid, maar ook op het werkgeluk van je medewerkers én op het milieu. Een goed mobiliteitsbeleid helpt je organisatie kosten te besparen, beter bereikbaar te zijn én je duurzaamheidsdoelen te halen. Met onze nieuwe website wordt dat nog gemakkelijker.

Werkgevers nog beter bediend

‘Werkgevers kunnen op veel vlakken vooruitgang boeken met een goed mobiliteitsbeleid. Op onze nieuwe website hebben we echt geredeneerd vanuit de behoeften van de werkgever. Je ziet in één oogopslag wat het je oplevert: kostenbesparing, tevreden en vitale medewerkers, betere bereikbaarheid en het voldoen aan nieuwe wet- en regelgeving. Daarnaast help je de regio en de planeet met minder CO2-uitstoot. Het is een win-winsituatie voor iedereen.’

helder en toegankelijk

Klaar voor de toekomst

Je hoeft het niet alleen te doen als werkgever. Goedopweg helpt je met het opnieuw opstellen van je mobiliteitsbeleid. Als expert én partner. De nieuwe website is zodanig ingericht dat je ook makkelijk zelf aan de slag kunt met thema’s als fietsplannen, ov, parkeerbeleid en hybride werken. Of je laat je bijstaan door onze mobiliteitscoaches. Op die manier zorg je ervoor dat je organisatie klaar is voor de toekomst.

Eerste Hulp bij Mobiliteit

We hebben de wensen van de werkgevers gecombineerd met de doelen van Goedopweg. Werkgevers willen groei en verbetering. Goedopweg wil duurzamere mobiliteit in de regio. Dat dit goed samengaat, is een kwestie van helder communiceren. Daar hebben we extra veel aandacht aan besteed in de structuur en het ontwerp van de website. Ik ben er trots op dat dit goed gelukt is.

Mark Vogelaar

Art Director - iO Digital

Een korte rondleiding door de website

Hoe wij jou helpen

Hier lees je hoe Goedopweg jouw organisatie kan helpen op het gebied van (duurzame) mobiliteit, en laten we zien hoe we dit bij andere organisaties gedaan hebben.

Je vindt hier ook onze gebiedsaanpak terug, een belangrijke pijler voor Goedopweg. Want wanneer bedrijven en organisaties – geografisch – bij elkaar in een gebied zitten, is een aanpak voor het hele gebied vaak veel effectiever dan een individueel traject. Daarom ondersteunt Goedopweg bedrijven - naast een individuele aanpak - óók met een gebiedenaanpak.

Thema's

Hier kun je je oriënteren op thema’s als hybride werken, CO2-reductie, fietsen, openbaar vervoer en deelmobiliteit. Per thema lees je wat het je bedrijf oplevert en hoe je er direct mee aan de slag kunt. Natuurlijk staan onze mobiliteitscoaches voor je klaar als je vragen hebt of stappen wilt maken.

Direct aan de slag

Je kunt ook meteen zelf aan de slag gaan door bijvoorbeeld een 2 minuten- of mobiliteitsscan aan te vragen, je aan te melden voor de online tool Eerste Hulp bij Mobiliteit of kant-en-klare beleidsteksten te downloaden.

Nieuws en Kennis

Op deze pagina vind je informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit. Ook kun je hier bekijken voor welke evenementen je bent uitgenodigd en welke belangrijke documenten je kunt downloaden.

iO Digital

Met veel dank aan de mensen van iO Digital, die deze prachtige website voor ons hebben ontwikkeld.

Vragen?