Aan de slag

Met vernieuwende, praktische en slimme oplossingen dragen we bij aan een gezonde toekomst voor de regio Utrecht. Minder auto’s, méér fiets en ov. Minder drukte in de spits, méér spreiding over de dag. Prettig en emissieloos reizen in 2050: dát is onze grote ambitie. Bekijk hieronder een overzicht van onze oplossingen of maak meteen een afspraak met een van onze mobiliteitscoaches.

2-minutenscan

Hoe reist jouw organisatie? Hoever en wanneer reizen je medewerkers? Waar liggen de kansen? Zet onze gratis 2-minutenscan in bij je medewerkers. Zo heb je snel zicht op het werkelijke reisgedrag en kun je meteen van goed naar beter.

Eerste Hulp bij Mobiliteit

(Duurzame) mobiliteit gaat over veel wat ook voor jouw bedrijf kostenefficiënter, slimmer en schoner kan. De grote vraag is waar we jou mee kunnen helpen. Reiskosten, gezondheid, medewerkerstevredenheid, openbaar vervoer, elektrisch rijden. Allemaal thema's waar je wel wat hulp bij kan gebruiken.

MobiliteitsIndex

Met de MobiliteitsIndex vergelijk je de mobiliteit van jouw bedrijf snel en eenvoudig met andere werkgevers uit dezelfde branche. Hoe sta je ervoor? Waar kun je met slimme en nieuwe oplossingen de meeste winst behalen?

Hybride Werken Plan

Met hybride werken ben je als werkgever aantrekkelijker én duurzaam bezig. Maar hoe pak je het goed aan? Op korte én lange termijn? Onze experts helpen je in vier stappen naar een Hybride Werken Plan op maat. Werkt geweldig en kost je niets!

Mobiliteitsscan

Hoe staat jouw organisatie ervoor als het gaat om duurzame mobiliteit? Waar liggen de kansen en wat levert het op als je dingen verandert? Met de gratis mobiliteitsscan van Goedopweg wordt dit in één oogopslag duidelijk.

Beleidsteksten

Wil je de mobiliteit voor jouw bedrijf kostenefficiënt, flexibel en schoner inrichten? Dan kun je dit maar beter meteen goed regelen. Wij helpen je verder met advies voor een goed beleid én kant-en-klare beleidsteksten.

Goedopweg Wijzer

Wil jij een aantrekkelijke werkgever zijn, bereikbaar blijven of de CO2-uitstoot verminderen? Wat je ambities ook zijn, een doordacht mobiliteitsbeleid gaat je helpen. Hoe? De Goedopweg Wijzer geeft antwoorden; snel, slim en concreet.

Onderwijsaanpak

Ruim 200.000 (!) leerlingen, studenten en medewerkers reizen tijdens de spits van en naar hun scholen en onderwijsinstellingen in de regio Utrecht. Dit draagt elke dag bij aan de drukke spits op de weg en in het ov. Dat kan anders.

Team Werkgevers helpt je graag op weg met slimme en duurzame mobiliteit

of