Ontdek de Toekomst van Klimaatbestendige Stadslogistiek: Meld je aan voor de training van Hub Utrecht Oost!

Datum
11 december 2023
Locatie
11 dec: Hub Utrecht Oost, Winthontlaan 30c. 13 dec: ONLINE
Tijd
15:30 - 17:00 uur

Stichting Hub Utrecht Oost nodigt inkopers en management van bedrijven en (onderwijs)organisaties in de regio uit om deel te nemen aan de ‘Training Klimaatbestendige Stadslogistiek via het Inkoopproces’. Deze cursus biedt inzicht in de toekomst van stadslogistiek en geeft je concrete handvatten om direct een verschil te maken. Meld je aan via onderstaande button en ontdek hoe jij als inkoper kunt bijdragen aan een duurzamere en efficiëntere stadslogistiek.

Hoe kunnen inkopers een bijdrage leveren aan schone efficiënte logistiek in de stad?

Stichting Hub Utrecht Oost nodigt iedereen die betrokken is bij het inkoopproces van bedrijven en (onderwijs)organisaties in de regio uit om deel te nemen aan de ‘Training Klimaatbestendige Stadslogistiek via het Inkoopproces’.

Deze training is georganiseerd in samenwerking met experts uit het veld en biedt inzicht in de rol die inkopers kunnen spelen in het bevorderen van schone en efficiënte logistiek binnen steden. De cursus is gericht op bedrijven en organisaties uit Utrecht Oost (Utrecht Science Park, kantorenpark Rijnsweerd, Galgenwaard). Maar inkopers van bedrijven of organisaties die niet uit deze regio komen zijn ook welkom.

Programma met inspirerende sprekers

De training belicht de noodzaak en impact van klimaatbestendige stadslogistiek. Als deelnemer leer je welke mogelijkheden je als inkoper hebt om hier een positieve bijdrage te leveren. Onderwerpen zoals het leveringsproces via een consolidatie hub, relevante leveringsvoorwaarden (Incoterms®) en de logistieke gevolgen worden behandeld. De live cursussen worden afgesloten met een boeiende rondleiding door de Hub Utrecht Oost.

De training bestaat uit drie delen:

  • Deel 1: Waarom werken aan klimaatbestendige stadslogistiek?
  • Deel 2: Hoe ziet de optimale logistieke keten eruit?
  • Deel 3: Wat kan ik als inkoper doen?

Tijdens het eerste deel van de cursus komen sprekers Birgit Hendriks, Transitiemanager logistiek bij de Universiteit Utrecht en Hans Hulsinga, manager Hub Utrecht Oost, aan het woord. Deze experts delen hun kennis op het gebied van klimaatbestendige stadslogistiek. Om meer inzicht te krijgen in de praktijk worden er vervolgens casussen besproken door sprekers die rechtstreeks betrokken zijn bij klimaatbestendige stadslogistiek.

Praktische informatie

De cursus vindt plaats op drie verschillende data en locaties, zowel fysiek als online:

  • Maandag 11 december van 12.00 tot 13.30 uur bij Hub Utrecht Oost, Winthontlaan 30c, 3526 KV Utrecht.
  • Woensdag 13 december van 12.00 tot 13.30 uur (Online).
Aanmelden

Meld je nu aan voor de 'Training Klimaatbestendige Stadslogistiek via het Inkoopproces’!

Maak het verschil!

Deze cursus biedt niet alleen inzicht in de toekomst van stadslogistiek, maar geeft je ook concrete handvatten om direct een verschil te maken. Meld je aan en ontdek hoe jij als inkoper kunt bijdragen aan een duurzamere en efficiëntere stadslogistiek. Samen bouwen we aan een groenere toekomst!

Meer weten?