Duurzame mobiliteit Woerden

Publicatie
14 mei 2024

Ontdek hoe we samen Woerden gezonder en beter bereikbaar kunnen maken! De Gemeente Woerden, Ondernemingskring Woerden (OKW) en Goedopweg nodigen jou en je organisatie uit om deel te nemen aan ons project 'Duurzame Mobiliteit Woerden'. Dit voorjaar willen we samen de reispatronen in onze stad verbeteren, met een speciale focus op het optimaliseren van de toegankelijkheid naar jouw werklocatie.

Duurzame Mobiliteit Woerden

Hoe kun je deelnemen?

Deelnemen is kosteloos. Vul de AVG-proof vragenlijst in om de reisbewegingen van je organisatie in kaart te brengen. De inzichten helpen niet alleen het huidige reisgedrag van Woerden te begrijpen maar ook samen met lokale ondernemers en de gemeente praktische oplossingen te vinden die het reizen aangenamer, toegankelijker en gezonder maken. De mobiliteitscoach van Goedopweg begeleidt je hierbij. Goedopweg kan dit kosteloos aanbieden omdat het een samenwerkingsverband is van de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, samenwerkingsorganisatie U10, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Wat levert het op?

  • Inzicht in reisgewoonten en verbeterkansen. Gebruik dit eventueel voor CO2-rapportages. De mobiliteitscoach van Goedopweg staat klaar om je hierin te begeleiden.
  • Persoonlijk advies en ondersteuning van een mobiliteitscoach om je reisbeleid te optimaliseren.
  • Samenwerking met de gemeente en andere lokale ondernemers voor praktische oplossingen.
  • Bied je medewerkers gezondere en milieuvriendelijkere reisopties.

Ik doe mee!

Heel simpel. Vraag via deze link de gratis scan aan.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Rien Tilstra

Meer informatie over de mobiliteitsscan?