Jaaroverzicht 2022: Groeiende initiatieven en bloeiende samenwerkingen

Publicatie
27 maart 2023
Laatst geupdate
18 januari 2024

Het afgelopen jaar hebben we ons, samen met onze partners, vol energie ingezet om de drukke regio Utrecht beter bereikbaar én beter leefbaar te maken. Wat dat heeft opgeleverd lees je in het jaaroverzicht 2022! We geven ook alvast een vooruitblik naar de plannen om de mobiliteit in de regio Utrecht nog verder te verduurzamen.

Volop in actie

Onze drukke regio is het middelpunt van ons land, ook als het gaat om verkeer en vervoer. Elke dag zijn hier miljoenen mensen onderweg en elke dag zijn wij bezig om onze regio beter bereikbaar en leefbaar te maken. Met frisse ideeën, slimmere alternatieven en nieuwe vormen van duurzaam vervoer. Met kennis en actuele data over alle vormen van mobiliteit, reisbewegingen en hybride werken.

Goedopweg

Wij zijn Goedopweg: samenwerkingsorganisatie van de gemeenten Utrecht en Amersfoort, de provincie Utrecht, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. Vanuit onze gebundelde kracht gaan we in gesprek met bedrijven, organisaties, scholen en wijken. Zo werken we samen met en voor iedereen die zich verplaatst of woont in de regio – werkgevers en werknemers, jongeren en ouderen, studenten, automobilisten, fietsers en OV-gebruikers.

Het jaaroverzicht

Met veel plezier vertellen we wat we het afgelopen jaar hebben bereikt. En ook kijken we graag met jullie vooruit.

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen?

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie