Online training Hybride Werken | module 1

Publicatie
1 augustus 2023
Laatst geupdate
18 januari 2024

Hybride werken is niet langer een trend, maar een blijvende verandering in de manier waarop we werken. Deze driedelige cursus is ontworpen om organisaties te helpen zich aan te passen aan de nieuwe realiteit van werk.

Welkom bij de online training hybride werken

Hieronder vind je de eerste video (2 minuten). Daarin vertellen we je over opzet en doel van de training.

Welkomstvideo - online training hybride werken_video1

Module 1: stand van zaken hybride werken

Je bent nu klaar om te starten met module 1. Die bestaat uit een aantal video’s waarin we hybride werken toelichten. Daarnaast geven we je opdrachten om de besproken onderdelen in je organisatie toe te passen. Je hebt ook een werkboek, met opdrachten en ruimte voor aantekeningen. Dat zie je hieronder. Download het werkboek voor je begint met de video’s. Aan het eind van deze pagina vind je links naar verdiepende materialen.

In de onderstaande video (7 minuten) gaan we in op hybride werken in het algemeen en lichten we toe waarom wij denken dat hybride een blijvertje is.

Hybride werken is een blijvertje - online training hybride werken_video2

Stap 1

Tijd voor de eerste opdracht. Die leggen we uit in de onderstaande video (1,5 minuut). In je werkboek vind je materialen die je nodig hebt.

Ervaringen met hybride werken - online training hybride werken_video3

Stap 2

Hieronder vind je een video (11 minuten) waarin we uitleggen welke kernvragen je als organisatie moet beantwoorden als je hybride werken succesvol wil verankeren.

Hybride werken in jouw organisatie (lang) - online training hybride werken_video4

Tot slot

De laatste stap in deze module is een opdracht. We vragen je om voor jouw organisatie de eerste kernvragen over hybride werken te beantwoorden. De opdracht leggen we hieronder (1 minuut) uit. Je bevindingen leg je vast in je werkboek.

Hybride werken in jouw organisatie (kort) - online training hybride werken_video5

Dit is het einde van module 1. Twee weken na de start van de training krijg je toegang en materialen van module 2. Die gaat over randvoorwaarden voor hybride werken op gebied van HR, ICT en facilitair.

Heb je vragen of wil je verder sparren, maak dan een afspraak met onze adviseurs.

Leer meer over hybride werken

Download hieronder extra achtergrondinformatie. Het uitgebreide achtergrondrapport van de SER bijvoorbeeld, over diverse aspecten van hybride werken. Of ons whitepaper Remote werken werkt, over hoe Remote werken helpt bij het aantrekken en behouden van schaars talent. Of bekijk het rapport van het Planbureau voor de leefomgeving, over de impact van hybride werken op onze maatschappij.

Vragen? Wij helpen je graag verder.

of
Man zit thuis achter zijn laptop te werken. Hij draagt een head set.
Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hybride werken?

nieuwsbrief

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie