De gemeente Nieuwegein start samen met Goedopweg het project Duurzame Mobiliteit Het Klooster.

Doel is het realiseren van maatregelen om de bereikbaarheid van Het Klooster met duurzaam vervoer te verbeteren. In de eerste fase voeren we een mobiliteitsscan uit bij zoveel mogelijk bedrijven. Met onze slimme scan breng je alle reisbewegingen van je medewerkers in kaart. Daarna draai je aan verschillende knoppen en zie je direct het effect van nieuw reisgedrag. Zo maak jij de beste keuzes. Daarbij verzamelen en analyseren we ook van zoveel mogelijk bedrijven en medewerkers informatie over de reisbewegingen van en naar Het Klooster. Op deze manier kunnen we kijken welke maatregelen leiden tot een betere bereikbaarheid.

Wat bieden we jou?

Alle bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijvenpark Het Klooster krijgen kosteloos toegang tot onze mobiliteitsscan. Deze interactieve tool geeft inzicht in de mobiliteit van je organisatie en waar kansen liggen om het duurzamer, goedkoper, vitaler te maken. Goedopweg helpt bedrijven op weg met de tool en geeft ook gratis advies over passende maatregelen en activiteiten. Een zeer actueel onderwerp hierbij is hybride werken en het beleid dat daarbij hoort.

Voor Het Klooster willen we daarnaast de uitkomsten van de scans bundelen. Daarmee krijgen we inzicht in de vervoerbewegingen van Het Klooster (vanzelfsprekend AVG-proof). Op deze manier kunnen we kijken welke maatregelen leiden tot een betere bereikbaarheid. Dat kan natuurlijk alleen als zoveel mogelijk bedrijven ook een mobiliteitsscan hebben ingevuld.

Doe je mee?

Om verbetermogelijkheden inzichtelijk te krijgen is het van belang dat zoveel mogelijk bedrijven meedoen, klein en groot. Ook als je medewerkers voornamelijk met de auto komen. Wat we nodig hebben in deze fase is inzicht.

Als je meedoet krijg je er ook iets voor terug! In ieder geval inzicht in verbeterkansen, maar we bieden ook ieder bedrijf op Het Klooster, van zeer klein tot zeer groot, een interactieve mobiliteitsscan aan ter waarde van € 2.000. Klik op de button, vul het formulier in en we nemen contact met je op.

  • Vergelijk je mobiliteit met andere werkgevers
  • Persoonlijk rapport met concrete adviezen
  • Inzicht in acht belangrijke thema’s
  • Gratis ondersteuning van Goedopweg

Vragen?