Verbeter je mobiliteit. Doe snel de 2-minutenscan

  • Snel inzicht
  • Aan de slag met verbeterkansen
  • Samen met én voor je mensen
  • Kosteloos advies van een mobiliteitscoach
  • Voor organisaties vanaf 50 medewerkers

Hoe reist jouw organisatie? Hoever en wanneer reizen je medewerkers? Waar liggen de kansen? Zet onze gratis 2-minutenscan in bij je medewerkers. Zo heb je snel zicht op het werkelijke reisgedrag en kun je meteen van goed naar beter.

Waarom reizen je medewerkers zoals ze reizen?

De 2-minutenscan is een online mini-enquête voor je medewerkers. Het geeft je praktisch inzicht in hoe ze nu van en naar werk reizen. En hoe dit beter kan. De vragen gaan over: Hoe reizen je medewerkers? Hoever reizen ze, en welke dagen? Wanneer werken ze waar? Hoe tevreden zijn ze over het huidige mobiliteitsbeleid? De antwoorden op deze korte enquête geven je een schat aan informatie. 

Samen verbeteren op basis van de praktijk

Twee minuten lijkt kort, maar uit de – anonieme – antwoorden haal je heel veel waardevolle input. Over hoe je medewerkers nu reizen en hoe dit anders kan. Op basis van woon-werkafstand, gedrag en mogelijkheden. Allemaal in een handig overzicht. Met deze praktische informatie kun je nieuwe maatregelen bedenken. Samen met én voor je mensen. Een goede basis voor win-win.  

Supersnel inzicht; zo werkt het.

Vraag hier de 2-minutenscan aan. Binnen twee werkdagen sturen we je een persoonlijke link naar jouw enquête. Die kun je direct verspreiden in je organisatie. Je medewerkers vullen de enquête anoniem in. Zodra er voldoende reacties zijn (> 50) komen we de resultaten presenteren. En zie je meteen de verbeterkansen!

Twee minuten per medewerker

Nieuw inzicht, nieuwe ideeën

Snel zicht waar de kansen liggen? De 2-minutenscan is een perfecte start. Het kost slechts twee minuten per medewerker, plus de tijd van een goed gesprek met één van onze mobiliteitscoaches. Doen dus!

2-minutenscan aanvragen

Onze mobiliteitscoaches helpen je graag op weg

of

Andere oplossingen

Bekijk hier de andere oplossingen

Veelgestelde vragen over de 2-minutenscan

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame mobiliteit?

  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie
  • Maandelijkse nieuwsbrief