Onze gebiedsgerichte aanpak; samen bereiken we meer

Collectieve afspraken voor slimme en duurzame mobiliteit

Kaart van de provincie Utrecht met de verschillende gemeenten en een specificatie van alle deelgebieden in de stad Utrecht.

Bij Goedopweg helpen we individuele organisaties met het verduurzamen van hun mobiliteit. Maar wanneer bedrijven en organisaties – geografisch – bij elkaar in een gebied zitten, is een aanpak voor het hele gebied vaak veel effectiever. Daarom ondersteunt Goedopweg bedrijven - naast een individuele aanpak - óók met een gebiedenaanpak.

Een bedrijventerrein, een kantorenpark of een stadscentrum. Vaak hebben werkgevers en werknemers binnen één gebied te maken met vergelijkbare problemen; bijvoorbeeld een drukke spits, te weinig parkeerruimte, een slechte fietsinfrastructuur of minder goede ov-verbindingen. We nemen dan graag de regierol op ons en maken samen met de gemeente en alle werkgevers in het gebied collectieve afspraken voor slimme en duurzame mobiliteit.

Ook aan de slag in jouw gebied? 

Om werkgevers met elkaar in contact te brengen organiseren we met regelmaat informatieve en inspirerende netwerkbijeenkomsten. Is dat interessant voor jouw gebied of regio en wil je meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op met onze regisseurs voor jouw gebied (zie hieronder). We komen graag bij jullie langs.

Gebiedsregisseurs

of

Veelgestelde vragen