Goedopweg organiseert een Mobiliteitsmarkt in de Liesbosch

Datum
22 mei 2024
Locatie
Van Dorp en KAV Autoverhuur, Ringwade 6 te Nieuwegein (parkeren op het terrein van Ordina)
Tijd
14:45 - 15:45 uur

Wil jij je medewerkers duurzamer en slimmer laten reizen? Stap dan binnen op de Goedopweg mobiliteitsmarkt in de Liesbosch op 22 mei en maak je klaar voor een groene toekomst. Meld je aan!

Sta jij straks vooraan?

Loop tussen 14:45 en 15:45 uur binnen en laat je inspireren op de mobiliteitsmarkt. Er zijn kraampjes met informatie over verschillende oplossingen zoals elektrisch rijden, fietsstimulering en fietsveiligheid. En krijg als werkgever vrijblijvend advies van mobiliteitsexperts en aanbieders.

Test de nieuwste e-bikes en elektrische auto's

Nieuwsgierig naar de nieuwste vervoersmiddelen en hoe dit ervaren wordt door je medewerkers? Laat je medewerkers de nieuwste e-bikes en elektrische auto’s testen!

Mobiliteitsmarkt met informatieve kraampjes

Er staan deze middag kraampjes met informatie over verschillende oplossingen zoals elektrisch rijden, fietsstimulering, en fietsveiligheid. Onder andere TIER, Rijkswaterstaat en Mobilease zullen aanwezig zijn. En uiteraard staat er iets lekkers te drinken en te eten klaar!

Aanmelden

Meld je nu aan voor de Mobiliteitsmarkt in de Liesbosch

Doe mee

Goedopweg biedt je een exclusief kijkje in de mobiliteit van morgen. Dit is jouw kans om je bedrijf future-proof te maken. Dit evenement is toegankelijk voor alle werkgevers en werknemers van de Liesbosch. 

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame mobiliteit?

  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie
  • Maandelijkse nieuwsbrief