Liesbosch en Papendorp helpen medewerkers in het zadel! Claim nu jouw 50 euro deeltegoed

Publicatie
7 juni 2023
Laatst geupdate
18 januari 2024

In samenwerking met de bedrijven op De Liesbosch en Papendorp en de gemeente Nieuwegein en Utrecht heeft Goedopweg diverse deelhubs met elektrische deelfietsen op de bedrijventerreinen laten plaatsen. Medewerkers die hier gebruik van gaan maken ontvangen 50 euro deeltegoed* om zo een elektrische deelfiets uit te kunnen proberen.

Elektrische deelfietsen

Met een elektrische deelfiets kun je het eerste of laatste stuk van jouw reis gemakkelijk met de fiets afleggen. Of je pakt de deelfiets voor een afspraak. Snel, goedkoop en ook nog leuk. Steeds meer collega’s maken er gebruik van om zo een deel van hun reis te af te leggen.

Deelvervoer; handig om anders te reizen bij wegwerkzaamheden

Om de Galecopperbrug ook in de toekomst veilig te houden, voert Rijkswaterstaat vanaf 13 juni 2022 tot begin 2024 onderhoud uit aan de brug. Werkzaamheden aan de Galecopperbrug kunnen ervoor zorgen dat je wat lastiger kan reizen in dit gebied. Om de hinder van de werkzaamheden te beperken bieden we graag reisalternatieven aan. Goedopweg heeft in samenwerking met de bedrijven op de Liesbosch en Papendorp ervoor gezorgd dat je nu ook kan kiezen voor een elektrische deelfiets.

Claim 50 euro deeltegoed

Medewerkers van bedrijven op bedrijventerreinen De Liesbosch in Nieuwegein en Papendorp in Utrecht kunnen de deelfietsen reserveren via de Gaiyo app. Daarnaast kan je in de app € 50,- gratis deeltegoed claimen*. Download via onderstaande buttons de Gaiyo app en maak een account aan.

Waar zijn de nieuwe deelhubs?

In samenwerking met de bedrijven op De Liesbosch en Papendorp en de gemeente Nieuwegein en Utrecht zijn er verschillende deelhubs geplaatst. Zo is een deelfiets nooit ver weg! 

*Maximaal 300 deelnemers kunnen op Papendorp gebruik maken van de actie. Op de Liesbosch zijn dat er maximaal 400.