Online training Hybride Werken | module 2

Publicatie
2 augustus 2023
Laatst geupdate
18 januari 2024

Hybride werken is niet langer een trend, maar een blijvende verandering in de manier waarop we werken. Deze driedelige cursus is ontworpen om organisaties te helpen zich aan te passen aan de nieuwe realiteit van werk.

Module 2: randvoorwaarden

Het is tijd om te starten met module 2. Die bestaat net als module 1 uit een aantal video’s waarin we hybride werken toelichten. Daarnaast geven we je opdrachten om de besproken onderdelen in je organisatie toe te passen. Je hebt ook weer een werkboek, met opdrachten en ruimte voor aantekeningen. Dat zie je hieronder. Download het werkboek voor je begint met de video’s.

In de eerste video (2 minuten) van deze module leggen we uit wat je kunt verwachten.

Hybride werken en randvoorwaarden - online training hybride werken_video6

Bekijk nu video 2 (12 min) die gaat over online werken en HR. Dat is een video met veel informatie. Houd je werkboek bij de hand om aantekeningen te maken.

Hybride werken en HR - online training hybride werken_video7

Stap 1

Tijd voor de eerste opdracht van deze module. Die leggen we uit in de onderstaande video (1 minuut). In je werkboek vind je materialen die je nodig hebt.

Inventarisatie HR-randvoorwaarden - online training hybride werken_video8

Stap 2

In de volgende video (11,5 minuten) kijken we naar randvoorwaarden op het gebied van ICT en facilitair. Ook dat is weer een informatierijke video. In je werkboek is ruimte voor aantekeningen.

Hybride werken en ICT / facilitair - online training hybride werken_video9

Tot slot

De laatste stap in deze module is een opdracht. We vragen je om de ICT en facilitaire randvoorwaarden in jouw organisatie in kaart te brengen.

Inventarisatie ICT en facilitaire randvoorwaarden - online training hybride werken_video10

Dit is het einde van module 2. Binnenkort krijg je toegang en materialen van module 3. Die gaat over het implementeren en fijn slijpen van hybride werken in jouw organisatie.

Heb je vragen of wil je verder sparren, maak dan een afspraak met onze adviseurs.

Bekijk ook module 1

Leer meer over hybride werken

Download hieronder extra achtergrondinformatie. Bekijk ter inspiratie een voorbeeld van arbeidsvoorwaarden bij het Rijk bij hybride werken of download een special van de arbeidsinspectie over thuiswerken en arbeidsrisico's. Of verdiep je in twaalf jaar onderzoek naar werkplekken en hybride werken, samengevat in 12 lessen door het center for people and buildings.

Vragen? Wij helpen je graag verder.

of
Man zit thuis achter zijn laptop te werken. Hij draagt een head set.
Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in hybride werken?

nieuwsbrief

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie