Bijeenkomst voor duurzame mobiliteit en bereikbaarheid Vianen

Datum
24 januari 2024
Locatie
Partou, Sportlaan 1, Vianen OF online via ZOOM
Tijd
12:30 - 13:30 uur

Goedopweg organiseert in samenwerking met de BIZ Vianen en de gemeente Vijfheerenlanden een bijeenkomst voor bedrijven over het project Duurzame Mobiliteit Vianen. Ben jij als werkgever in Vianen benieuwd naar de kansen voor duurzame mobiliteit en bereikbaarheid? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op woensdag 24 januari 2024 bij Partou in Vianen of Online via Zoom.

Bijeenkomst project 'Duurzame Mobiliteit Vianen'

Goedopweg organiseert in samenwerking met de BIZ Vianen en de gemeente Vijfheerenlanden een bijeenkomst voor bedrijven over het project Duurzame Mobiliteit Vianen. Ben jij als werkgever in Vianen benieuwd naar de kansen voor duurzame mobiliteit en bereikbaarheid? Meld je dan aan voor de hybride bijeenkomst op 24 januari.

Duurzame Mobiliteit Vianen

Ton van Maanen, Wethouder van de gemeente Vijfheerenlanden, vertelt samen met Percy Douglas, parkbeheerder bij BIZ in Vianen, over het project. Zij vertellen waarom het belangrijk is voor alle werkgevers om niet alleen per auto, maar ook met het OV en de fiets goed bereikbaar te zijn voor medewerkers en klanten.

Goedopweg heeft de afgelopen periode samen met werkgevers in Vianen de reisbewegingen in kaart gebracht van bijna 4.500 werknemers. Tijdens de bijeenkomst op 24 januari delen we voor het eerst de resultaten van die scan. Hoe verlopen de huidige reisbewegingen van werknemers in Vianen? Wat is de OV-potentie? En voor hoeveel procent van de medewerkers is de fiets een optie? We laten zien welke effecten werkgevers kunnen bereiken als er meer met het OV of de fiets wordt gereisd. Hoeveel parkeerplekken scheelt dat? En hoeveel Co2 uitstoot kan er bespaard worden?

Aanmelden

Schrijf je nu in voor de bijeenkomst project 'Duurzame Mobiliteit Vianen' en ontdek waar de kansen voor jouw bedrijf liggen!

Samen aan de slag!

Hoe gaan we in Vianen met de uitkomsten aan de slag? Want er zijn natuurlijk genoeg redenen waarom medewerkers nu nog geen gebruik maken van het OV of de fiets. Wat kunnen we concreet doen? Tijdens de bijeenkomst bespreken we de mogelijke vervolgacties. We brainstormen over wat werkgevers zelf kunnen doen, wat gezamenlijke oplossingen kunnen zijn en wat de overheden zouden moeten faciliteren.

Benieuwd naar de resultaten en wil je meedenken over de vervolgacties? Laat mij weten dat je komt en schrijf je in voor de bijeenkomst via onderstaande link:

We starten met een hapje eten. Als afsluiting staat er een drankje voor jullie klaar. Het maximale aantal deelnemers aan de bijeenkomst is 40. Als je verzekerd wilt zijn van deelname, geef je dan snel op!

Neem gerust contact met ons op!