Bijeenkomst voor duurzame mobiliteit en bereikbaarheid IJsselstein

Datum
22 april 2024
Locatie
Fulco Theater - Overtoom 3, 3401 BK IJsselstein OF online via ZOOM
Tijd
12:00 - 13:30 uur

Goedopweg organiseert in samenwerking met Gemeente IJsselstein, VIHIJ en werkgevers in het gebied een bijeenkomst voor bedrijven over duurzame mobiliteit in IJsselstein. Ben jij als werkgever in IJsselstein benieuwd naar de kansen voor duurzame mobiliteit en bereikbaarheid? Meld je dan aan voor de bijeenkomst op 22 april, fysiek op locatie of online via Zoom. Op locatie is de bijeenkomst van 12.00-13.30 met lunch, online is de bijeenkomst van 12.30-13.30.

Bijeenkomst Duurzame Mobiliteit IJsselstein

Goedopweg organiseert in samenwerking met de Gemeente IJsselstein, VIHIJ en werkgevers in het gebied een bijeenkomst voor bedrijven over duurzame mobiliteit in IJsselstein. Deze bijeenkomst is ook de aftrap van het samenwerkingsverband tussen de partijen. Ben jij als werkgever in IJsselstein benieuwd naar de kansen voor duurzame mobiliteit en bereikbaarheid? Meld je dan aan voor de hybride bijeenkomst op 22 april.

Duurzame Mobiliteit IJsselstein

Goedopweg heeft de afgelopen periode samen met werkgevers in IJsselstein de reisbewegingen in kaart gebracht van bijna 2500 werknemers bij 40 organisaties. Tijdens de bijeenkomst op 22 april delen we voor het eerst de resultaten van die scan. Hoe verlopen de huidige reisbewegingen van werknemers in IJsselstein? Wat is de OV-potentie? En voor hoeveel procent van de medewerkers is de fiets een optie? We laten zien welke effecten werkgevers kunnen bereiken als er meer met het OV of de fiets wordt gereisd. Hoeveel parkeerplekken scheelt dat? En hoeveel Co2 uitstoot kan er bespaard worden?

Aanmelden

Schrijf je nu in voor de bijeenkomst project 'Duurzame Mobiliteit IJsselstein' en ontdek waar de kansen voor jouw bedrijf liggen!

Samen aan de slag!

Hoe gaan we in IJsselstein met de uitkomsten aan de slag? Want er zijn natuurlijk genoeg redenen waarom medewerkers nu nog geen gebruik maken van het OV of de fiets. Wat kunnen we concreet doen? Tijdens de bijeenkomst bespreken we de mogelijke vervolgacties. We brainstormen over wat werkgevers zelf kunnen doen, wat gezamenlijke oplossingen kunnen zijn en wat de overheden zouden moeten faciliteren.

Benieuwd naar de resultaten en wil je meedenken over de vervolgacties? Meld je dan aan voor de bijeenkomst!

Neem gerust contact met ons op!