Goedopweg organiseert Mobiliteitsmarkt in Papendorp

Datum
8 november 2023
Locatie
Creative Valley, Orteliuslaan 1- 27, Papendorp
Tijd
10:30 - 15:30 uur

Wil jij je medewerkers duurzamer en slimmer laten reizen? Stap dan binnen op de Goedopweg mobiliteitsmarkt in Creative Valley Papendorp en maak je klaar voor een groene toekomst! Loop tussen 10:30 en 15:30 uur binnen en laat je inspireren op de mobiliteitsmarkt. Er zijn kraampjes met informatie over verschillende oplossingen zoals elektrisch rijden, fietsstimulering en Eerste Hulp bij Mobiliteit. Ook worden er presentaties gegeven door interessante sprekers en kun je deelvervoer uitproberen. Wil je elektrisch rijden uitproberen? Kom dan naar Holiday Inn en maak een proefrit! Dit evenement is toegankelijk voor alle werkgevers en werknemers in het Utrechtse Papendorp.

Sta jij straks vooraan?

Wil jij je medewerkers duurzamer en slimmer laten reizen? Stap dan binnen op de Goedopweg mobiliteitsmarkt in Creative Valley Papendorp en maak je klaar voor een groene toekomst. Meld je aan!

Programma Creative Valley

Sluit aan bij een kennissessie naar keuze (vol=vol). Loop binnen en luister naar tips en adviezen van onze sprekers, of bezoek onze mobiliteitsmarkt met stands

Programma zaal Create 
11.05-11.30: Goedopweg op Papendorp: eerste hulp bij mobiliteit
11.30 - 11.40: Parkeren bij de buren op Papendorp
11.45-12.15: Fietslease
12.15-12.45: Gratis lunch 
12.50-13.20 : Fiscale aspecten van Mobiliteit
13.30-14.00: Ministerie IenW -Elektrisch Rijden: Is dat echt zo duur?

Op onze markt leer je meer over: 

  • Slim: Proef de voordelen van slim reizen en bespaar kosten. Ontdek bijvoorbeeld hoe je gebruik kunt maken van fiscale voordelen en handige tools. 
  • Vooruit: Krijg inzicht in de toekomst van jouw regio en de aankomende regelgeving, zodat je altijd een stap voor bent. Laat je informeren door Goedopweg mobiliteitsexperts en aanbieders van slimme mobiliteit. 
  • Groen: Verken de wereld van duurzaam reizen. Stap op de nieuwste e-bikes en leer hoe je jouw team enthousiast krijgt om groener te reizen.

Loop tussen 10:30 en 15:30 uur binnen en laat je inspireren op de mobiliteitsmarkt. Er zijn kraampjes met informatie over verschillende oplossingen zoals elektrisch rijden, fietsstimulering en Eerste Hulp bij Mobiliteit. En uiteraard staat een heerlijke lunch klaar!

Programma Holiday Inn

Heb jij altijd al elektrisch deelvervoer willen proberen? Dat kan! Bij Holiday Inn in Papendorp hebben wij een groot aanbod elektrische auto's en fietsen staan om uit te proberen. Kom langs van 11:00-15:30! Holiday Inn zit op de 'Van Deventerlaan 10' in Papendorp. 

Aanmelden

Meld je nu aan voor de Mobiliteitsmarkt in Papendorp!

Doe mee

Goedopweg biedt je een exclusief kijkje in de mobiliteit van morgen. Dit is jouw kans om je bedrijf future-proof te maken. Dit evenement is toegankelijk voor alle werkgevers en werknemers in het Utrechtse Papendorp. 

Neem gerust contact met ons op!