Live Webinar “hoe registratieklaar ben jij?”

Datum
24 oktober 2023
Locatie
Online via Zoom. OF Live in de Vechtclub (Europalaan 2B, 3526 KS in Utrecht)
Tijd
16:00 - 17:00 uur

Een webinar over de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM) met praktische tips van werkgevers én het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) als gastspreker. Op weg naar minder CO2-uitstoot bij zakelijk- en woon-werkverkeer.

Waarom werkgevers dit webinar niet mogen missen

Wist je al dat werkgevers met 100 of meer medewerkers vanaf 1 januari 2024 moeten rapporteren over zakelijke en woon-werkverplaatsingen? Dit heet de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM). Weet je nog niet precies hoe je dit aan gaat pakken? Meld je dan aan voor het live Webinar! In een uur stomen we je klaar met praktische voorbeelden van werkgevers én het Ministerie van I&W die de rapportageplicht uitlegt. Plus, je mag al je prangende vragen stellen. Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je in! 

Wat kun je verwachten?

  • Inzicht in de nieuwe wetgeving: we leggen uit wat de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit (WPM) is en wat het voor jou als werkgever betekent. 
  • Praktische tips en voorbeelden: van werkgevers die al stappen hebben gezet. 
  • Directe toegang tot experts: stel al je vragen aan de experts van het Ministerie van I&W.
  • Persoonlijke begeleiding: na het webinar kun je direct profiteren van hulp van de mobiliteitscoaches van Goedopweg.

Voor wie is dit webinar?

Dit webinar gaat in op de praktische voorbereiding op de rapportageplicht. Het is daarom relevant voor werkgevers, HR-vertegenwoordigers die straks aan de slag moeten met de rapportage. Uiteraard zijn mobiliteitsprofessionals, bedrijfscontactfunctionarissen en andere geïnteresseerde ook welkom.  

Man loopt met zijn fiets aan de hand door een park.
Aanmelden

Reserveer nu jouw plek voor dit informatieve webinar en maak je organisatie registratieklaar!

Ben je al registratieklaar?

Samen willen we de uitstoot van zakelijke reizen verminderen. Daarom moeten bedrijven met 100 of meer medewerkers gaan registreren hoeveel CO2 alle medewerkers samen uitstoten bij zakelijk- en woon-werkverkeer. Want als we daar beter inzicht in hebben, kunnen we bewuste keuzes maken over verduurzaming van mobiliteit. Is jouw organisatie al klaar voor deze verandering? 

Neem gerust contact met ons op!