Ontdek fietsstimulering in Utrecht

Datum
16 mei 2024
Locatie
We eindigen voor de roadshow op Niels Bohrweg 121, 3542 CA Utrecht
Tijd
11:00 - 14:00 uur

Het fietsseizoen is van start, daarom nodigen wij jou uit om met Goedopweg een rondje te fietsen in Utrecht op 16 mei 2024, tijdens "Fiets naar je Werk Dag". Deze dag is  voor werkgevers die inspiratie willen opdoen over fietsstimulering en meer willen weten over wat je kunt doen om fietsen in Utrecht te bevorderen.

Begin Fiets naar je Werk Dag met een lekkere kop koffie en sluit vervolgens aan bij onze fietstocht. Wat levert deze tocht je op? 

Op de fiets door Utrecht!

  • We bezoeken inspirerende fietsvoorzieningen of routes, innovatieve hubs, en organisaties die actief fietsen promoten. Ontdek samen met andere werkgevers hoe Utrecht het fietsen aantrekkelijk en makkelijk maakt.  
  • Je leert hoe je deze ideeën kunt gebruiken om ook uw medewerkers te inspireren om meer te fietsen.  
  • Tijdens dit evenement worden werkgevers uit verschillende gebieden uitgenodigd zodat je ook geïnspireerd raakt buiten je eigen gebied.   
  • Datum: Donderdag 16 mei 2024 
  • Starttijd: 11:00 uur (exacte startlocatie & route wordt nog bekendgemaakt)  
  • Roadshow in Lage Weide (eindpunt): 12:00 – 14:00 uur, inclusief lunch  
  • Kan je niet aanwezig zijn? Nodig dan een collega uit om kennis en inspiratie op te doen!  

De fietsroute

We faciliteren deze dag een fietsroute langs verschillende bedrijven en mobiliteitshubs. Er is een veelzijdig programma waarbij we leren hoe werkgevers collectief samen werken aan fietsstimulering door verschillende acties in te zetten. En bekijken we hoe de gebieden nu ingericht zijn op het fietsverkeer. Laat je inspireren!  

Let op: Goedopweg zorgt ervoor dat een fiets klaar voor je staat, uiteraard ben je ook welkom op je eigen fiets.   

Lunch & Roadshow in Lage Weide

Na de fietstocht genieten we van een lunch en een interactieve roadshow, waar je de nieuwste e-bikes, bakfietsen, en speedpedelecs kunt uitproberen en je eigen fiets een check-up kan krijgen. Medewerkers van je organisatie zijn welkom tijdens de roadshow om verschillende fietsen te testen, dus deel de informatie intern. 

Aanmelden

Meld je nu aan voor de "Fiets naar je Werk Dag!"

Kennisbite op dinsdag 14 mei

Als opwarmer voor Fiets naar je Werk dag bieden we een virtuele Q&A sessie aan, de “Kennisbite Fiets”! Hier kunt u al uw vragen over fietsstimulering stellen aan onze experts en ontdekken hoe u uw medewerkers in het zadel krijgt. U krijgt ook als eerste de kans om in te schrijven voor onze fietsstimuleringspakketten: roadshow of probeerpool.  

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame mobiliteit?

  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie
  • Maandelijkse nieuwsbrief