Jaaroverzicht 2023: Kennisdeling en resultaat dankzij gebundelde krachten

Publicatie
21 maart 2024
Laatst geupdate
2 april 2024

Onze drukke regio is het middelpunt van ons land, ook als het gaat om verkeer en vervoer. Elke dag zijn hier miljoenen mensen onderweg en elke dag zijn wij bezig om onze regio beter bereikbaar en leefbaar te maken. Met frisse ideeën, slimmere alternatieven en nieuwe vormen van duurzaam vervoer. Met kennis en actuele data over alle vormen van mobiliteit, reisbewegingen en hybride werken. De resultaten van het jaar 2023 hebben wij gebundeld in een overzicht van het jaar. Kijk je mee?

Over Goedopweg

Wij zijn Goedopweg: samenwerkingsorganisatie van de gemeenten Utrecht en Amersfoort, de provincie Utrecht, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat. Vanuit onze gebundelde kracht gaan we in gesprek met bedrijven, organisaties, scholen en wijken. Zo werken we samen met en voor iedereen die zich verplaatst of woont in de regio – werkgevers en werknemers, jongeren en ouderen, studenten, automobilisten, fietsers en OV-gebruikers.

Het jaaroverzicht

Met veel plezier vertellen we wat we het afgelopen jaar hebben bereikt in ons interactieve jaaroverzicht. En ook kijken we graag met jullie vooruit. Wij hopen dat je het met veel plezier gaat lezen, bekijken en beluisteren!

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame mobiliteit?

  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie
  • Maandelijkse nieuwsbrief