Succesverhaal Duurzame Mobiliteit Houten in spotlight tijdens Ondernemersdag

Publicatie
19 oktober 2021
Laatst geupdate
18 januari 2024

Het project Duurzame Mobiliteit Houten is een succesverhaal over de samenwerking tussen ondernemersvereniging Ondernemend Houten, de gemeente Houten en Goedopweg. Onze mobiliteitsadviseur Tobias van den Briel mocht erover vertellen tijdens de Houtense Ondernemersdag op 7 oktober.

De Houtense Ondernemersdag is hét tweejaarlijks terugkerend evenement voor alle ondernemers uit de gemeente Houten. Niemand minder dan André Kuipers was de hoofdgast van de editie 2021. Onderzoeken tijdens ruimtereizen laten ons volgens hem zien dat we niet goed bezig zijn met de aarde en dat we hier duurzamer mee om moeten gaan.

Duurzame Mobiliteit Houten

Een mooie link met het project Duurzame Mobiliteit Houten dat onze mobiliteitsadviseur Tobias van den Briel mocht toelichten tijdens de Houtense Ondernemersdag. Het project is met recht een succesverhaal te noemen. Niet alleen vanwege de samenwerking tussen ondernemersvereniging Ondernemend Houten, de gemeente Houten en Goedopweg, maar vooral omdat 30 bedrijven meedoen.

Mobiliteitsscan

De 30 deelnemende bedrijven hebben allemaal een gratis interactieve mobiliteitsscan van hun eigen bedrijf uit laten voeren en ondersteuning bij hun mobiliteitsbeleid gekregen. Dit leverde veel informatie op over onder meer knelpunten en kansen voor fiets en ov. De ondernemers gaan hier samen met de gemeente en Goedopweg verder mee aan de slag om ervoor te zorgen dat reizen met fiets en ov steeds prettiger wordt.

Wil je net als de ondernemers in Houten aan de slag met duurzame mobiliteit binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op via werkgevers@goedopweg.nl!

Man die op zijn laptop aan het werk is in de trein
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen?

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie