Tweede Mobiliteitsmarkt in Liesbosch: Innovatieve oplossingen en duurzame mobiliteit

Woensdag 22 mei vond de tweede editie van de mobiliteitsmarkt plaats, dit maal in samenwerking met Businessclub 'Gluren Bij de Buren'. Op de mobiliteitsmarkt waren informatieve kraampjes te vinden over mobiliteitsoplossingen, werden er presentaties gegeven door experts en kon er elektrisch vervoer worden getest. Het was een leerzame middag waarin de leden van de Businessclub uitgebreid de kans kregen om met elkaar te netwerken.

Informatiekraampjes

Afgelopen woensdag vond de tweede editie van de mobiliteitsmarkt plaats op het terrein van Van Dorp en KAV Autoverhuur in Liesbosch. Er was een ruime keuze in stands waar bezoekers informatie konden verkrijgen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Van elektrisch rijden tot fietsstimulering en fietsveiligheid, er was voor ieder wat wils. Voor werkgevers was dit een ideale gelegenheid om vrijblijvend advies in te winnen van mobiliteitsexperts en aanbieders, die hun kennis en oplossingen graag deelden.

Elektrisch vervoer om uit te proberen

Op de markt was het mogelijk om elektrische auto's en fietsen ter plekke te testen. De testmogelijkheden werden druk bezocht en droegen bij aan het bewustzijn voor duurzame mobiliteitsopties.

Presentaties door experts

Er werden verschillende presentaties gegeven. Experts spraken over uiteenlopende onderwerpen zoals fietslease, elektrisch rijden en de fiscale aspecten van mobiliteit. Deze sessies boden waardevolle inzichten en praktische tips voor zowel werkgevers als werknemers die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van hun mobiliteitsbeleid.

Wil je ook aan de slag met een duurzaam mobiliteitsbeleid? Neem dan contact op met mobiliteitsgids Teus en plan een gesprek!

Portretfoto Teus Grooteveld
Wil je meer weten over een duurzaam mobiliteitsbeleid?

Neem contact op met Teus en plan een gesprek!

Neem contact op met Teus
Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame mobiliteit?

  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie
  • Maandelijkse nieuwsbrief

Onze mobiliteitscoaches voorzien je kosteloos met advies op maat.

of