Dit zijn de beste Fietswerkgevers van de regio Utrecht

Publicatie
15 november 2023
Laatst geupdate
18 januari 2024

Het is tijd om de fietsvlaggen uit te hangen, want de beste Fietswerkgevers van Regio Utrecht zijn bekend en ze maken zich op voor de nationale titel! In het kader van de jaarlijkse campagne van ZoWerktHet, die werkgevers beloont voor hun inspanningen op het gebied van slimme en duurzame mobiliteit, werden de regionale winnaars op 7 november bekendgemaakt door de regionale mobiliteitsnetwerken. De regionale winnaars maken kans op de felbegeerde titel van 'Beste Fietswerkgever' in hun eigen categorie tijdens de landelijke uitreiking op 21 november.

De Regionale Winnaars in Utrecht:

Eneco Warmteproductie Utrecht - Beste Regionale Fietswerkgever 50 - 200 werknemers

Omarmt fietsen als onderdeel van een grotere vitaliteitsbeweging en in de ambitie om klimaatneutraal te zijn tegen 2035.

Triodos Bank - Beste Regionale Fietswerkgever 200+ werknemers

Hier staan fietsers op de eerste plaats, met geweldige voorzieningen en ze financieren duurzame fietsinitiatieven.

Wil je weten waarom deze organisaties zo inspirerend zijn en hoe ze hun medewerkers enthousiast maken om te fietsen? Bekijk hun verhalen en tips:

Dit zijn de winnaars!

De beste Fietswerkgever

Dit jaar kregen zowel werkgevers als werknemers de kans om hun eigen organisatie te nomineren voor de ZoWerktHet Fietswerkgever Award. En met succes, in totaal werden er 988 nominaties ingezonden. Bijna elke werkgever in Utrecht gaf een overtuigend 'ja' op vragen over goede fietsenstallingen, fietsplannen en een echte fietscultuur.

Ben je zelf werkgever in regio Utrecht en wil je aan de slag met fietsstimulering? Ga dan naar www.goedopweg.nl/fiets voor meer informatie.

Wil je meer weten over de Fietswerkgever van het Jaar award en alle regionale winnaars bekijken? Kijk op www.zowerkthet.nl.

Over ZoWerktHet

ZoWerktHet is een initiatief van twaalf regionale mobiliteitsnetwerken en wordt ondersteund door zowel nationale als regionale overheden. Deze netwerken helpen werkgevers al jaren om medewerkers flexibeler te laten werken en slimmer en duurzamer te laten reizen. Door samen te werken op landelijk niveau kunnen ze nog meer werkgevers bereiken.

Meer informatie?

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame mobiliteit?

  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie
  • Maandelijkse nieuwsbrief