Werk jij in Papendorp? Maak dan gebruik van het probeertegoed voor een elektrische deelfiets en fiets naar je werk!

Publicatie
9 maart 2023
Laatst geupdate
18 januari 2024

Vereniging Parkmanagement Papendorp stelt, in samenwerking met Goedopweg, eenmalig een stimuleringsbudget beschikbaar voor 300 medewerkers in het gebied. Jij kan als medewerker van, naar én in het gebied reizen, en je krijgt de eerste 50 euro deeltegoed cadeau! Je kan hiervoor gebruik maken van de TIER e-bikes via de Gaiyo app.

Een man opent een deelfiets met een app op zijn smartphone.

Zo kan je kennis maken met de voordelen van fietsen in het gebied. De probeeractie is begin januari gestart en er zijn al 80 mensen die meedoen maar daar kunnen er zeker nog meer bij!

Dus werk je bij een van de bedrijven in Papendorp? Dan kan je eenvoudig aanspraak maken op dit stimuleringsbudget en lekker de lente tegemoet fietsen!

Hoe werkt het?

Stuur een mail naar secretariaat@papendorp.nl o.v.v. stimuleringsbudget met je e-mail adres (waar je je account aan wil koppelen), je volledige naam en waar je werkt. Er kunnen maximaal 300 personen meedoen.

Na een check door het secretariaat ontvang je instructies hoe het werkt en hoe je het tegoed in de Gaiyo app kan gaan ontvangen.

Waar staan de deelfietsen in Papendorp?

Er zijn verschillende plekken, zogenaamde parkeerplekken voor de TIER e-bikes, waar de TIER fietsen worden aangeboden (zie onderstaand kaartje). Boeken kan via de Gaiyo app. Je ziet precies in deze app waar je deze kan gaan ophalen, gebruiken en weer gaan inleveren.

Locaties:

Meest gestelde vragen

Hoe meld ik me aan?

Stuur een mail naar secretariaat@papendorp.nl o.v.v. Stimuleringsbudget met je e-mail adres waar je je account aan wil koppelen, je volledige naam en waar je werkt.

Na een check door het secretariaat ontvang je het deeltegoed na een paar dagen in de Gaiyo app. Hierna kan je meteen op de elektrische fiets springen.

Waarvoor is het budget bedoeld?
Vereniging Parkmanagement Papendorp en Goedopweg willen graag op een laagdrempelige manier werknemers (en werkgevers) stimuleren om ook deelfietsen als een logische keuze te zien om van A naar B te reizen.

Waar kan ik de elektrische fietsen vinden?

In de app kan je precies zijn waar de fietsen staan en of er fietsen beschikbaar zijn. Zie ook het kaartje wat we bij dit bericht hebben toegevoegd.

Hoeveel deelnemers kunnen meedoen?

Maximaal 300 medewerkers kunnen hier gebruik van maken, verdeeld over meerdere organisaties. Op=op.

Hoeveel budget is beschikbaar?

Maximaal 15.000,00 is beschikbaar gesteld, en dit is per persoon maximaal 50 euro deeltegoed.

Wanneer kan ik niet meedoen?

Als je buiten het gebied in Papendorp werkt kunnen we je helaas geen deeltegoed van 50 euro geven. Je kan wel gewoon gebruik maken van de Gaiyo app en gaan reizen met deelvervoer.

Vrouw die in de trein op haar laptop werkt
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen?

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie