Slim reizen in de gemeente Bunschoten

Publicatie
1 maart 2022
Laatst geupdate
18 januari 2024

Werken aan de mobiliteit van je bedrijf levert winst op. Naast de voordelen op bedrijfsniveau, verbetert een duurzaam mobiliteitsbeleid ook de bereikbaarheid van het gebied. En daar hebben we allemaal voordeel van. Daarom start de Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg samen met de gemeente Bunschoten en Goedopweg het project Duurzame Mobiliteit Bunschoten.

Het doel van dit project is om samen oplossingen te realiseren die de bereikbaarheid van Bunschoten verbeteren. Daarbij denken wij aan fietsverbindingen waar medewerkers zonder oponthoud kunt doortrappen en goede busverbindingen. Maar ook goede laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen hoort daarbij. Daarnaast zetten we in op kennisuitwisseling over reiskostenvergoedingen en andere reisvoorzieningen bij bedrijven.

Doe je ook mee?

Ondernemers in de gemeente Bunschoten kunnen gratis meedoen, en krijgen ondermeer:

  • Een gratis interactieve mobiliteitsscan t.w.v. € 2.000,-
  • Helder inzicht in hun huidige mobiliteit en waar de verbeterkansen liggen
  • Concreet advies om kosten te besparen en mobiliteit te verbeteren
  • Duurzame en gezonde reiskeuzes voor medewerkers
  • Een betere bereikbaarheid rondom hun werklocatie

"Duurzaam bereikbaar Bunschoten past uitstekend in het economisch puntenplan wat de Bedrijvenkring Bunschoten-Spakenburg in 2021 heeft opgesteld en daarom werken wij graag mee naar een nog beter bereikbaar Bunschoten. Wij bevelen deelname van harte aan!"

Margreet Kok, Voorzitter bedrijvenkring

Een beter bereikbaar Bunschoten

Om helder te krijgen hoe het reizen in Bunschoten beter en duurzamer kan, is het van belang dat zoveel mogelijk bedrijven meedoen. Klein en groot en óók als iedereen met de auto komt. Want alleen dan krijgen we een volledig beeld van waar de verbeterkansen liggen op het gebied van de bereikbaarheid van de gemeente Bunschoten.
Zo kunnen we actie ondernemen waar het gebied en ook uw bedrijf wat aan heeft.

Naast waardevol inzicht en advies over de mobiliteit van uw organisatie, werkt u met uw deelname mee aan de bereikbaarheid van Bunschoten. Een echte win-win dus!

Deelnemen? Ga naar https://www.bedrijvenkring-bunschoten.nl/nl/duurzame-mobiliteit

Vrouw die met een koptelefoon in de trein zit
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen?

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie