Webinar Fiets: fietstrends en nieuwe mogelijkheden voor werkgevers

Publicatie
23 februari 2023
Laatst geupdate
18 januari 2024

Werkgevers uit de provincie Utrecht kunnen binnenkort deelnemen aan de Webinar Fiets. Het webinar vindt plaats op 28 maart van 12.30 tot 13.30 uur en wordt gepresenteerd door Marjolein van de Stok. In een uur tijd neemt Marjolein van de Stok je mee langs de laatste fietstrends en geven we je tips en voorbeelden uit de praktijk. Ook laten we je zien hoe jij binnen jouw bedrijf de fiets of e-bike als alternatief voor de auto kan neerzetten. In dit uur is voldoende ruimte om vragen te stellen.

Een vrouw fietst op een OV-fiets weg van een treinstation.

Voorbeelden uit de praktijk

Tijdens de webinar zal Sjors Wessels, area sales manager van Sempergreen uit Bunnik, als gastspreker optreden. Hij zal vertellen over hoe Sempergreen fietsgebruik succesvol stimuleert. Met praktische voorbeelden.

Utrecht helpt bedrijven in het zadel.

Daarnaast zal Wijnand van der Werf, campagne manager van Goedopweg, spreken over het gloednieuwe project 'Hoe helpt Utrecht jouw bedrijf in het zadel?' waarin we een breed palet aan concrete acties ondersteunende middelen bieden.

Het doel van het project is om medewerkers te enthousiasmeren en hen op de fiets te krijgen, wat bijdraagt aan hun vitaliteit en leidt tot minder CO2-uitstoot.

Deelnemers aan de webinar kunnen zich als eerste inschrijven voor het project. Dus extra de moeite waard om erbij te zijn!

Voor wie is het?

De webinar vindt op 28 maart, van 12.30 - 13.30 uur, plaats via Zoom, en we willen je van harte uitnodigen om je aan te melden via onderstaande link.

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen?

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie