Meld je aan voor de inspiratiesessie duurzame mobiliteit in het Stationsgebied Utrecht!

Datum
7 juni 2024
Locatie
VodafoneZiggo, Boven Vredenburgpassage 128, 3511 WR Utrecht
Tijd
10:45 - 13:00 uur

Op 7 juni 2024 organiseert Goedopweg een gratis inspiratiesessie voor werkgevers in het Stationsgebied. Het Stationsgebied Utrecht wordt steeds drukker. Wat kun je als organisatie doen om te zorgen dat jouw medewerkers op de fiets komen, buiten de spits reizen en vaker thuiswerken? Meld je aan!

Dit kun je verwachten

We zijn te gast bij VodafoneZiggo en we geven een inkijkje in hoe de negen grootste werkgevers in het Stationsgebied sinds 2020 samenwerken aan duurzame mobiliteit. Ook laten we ons inspireren door gastspreker Zeger Schavermaker van de gemeente Amsterdam. Samen ontrafelen we het begrip mobiliteit, onderzoeken we welke overtuigingen een rol spelen in onze keuzes en hoe we vanuit daar écht kunnen inzetten op gedragsverandering. We sluiten af met een lunch. 

Zeger is Future Mobility Designer en pakt het ambtenaarschap op geheel eigenzinnige wijze aan. Hij stelt huidige systemen en structuren aan de kaak, zorgt voor reflectie en vertaalt dit in een nieuwe visie op mobiliteit. Een goede basis voor een effectief beleid. En de sleutel tot échte duurzame gedragsverandering bij jouw medewerkers. 

Programma 7 juni

  • Vanaf 10.45: inloop (melden bij receptie)
  • 11.00 – 11.15 uur: welkom bij VodafoneZiggo  
  • 11.15 – 11.30 uur: hoe werken organisaties momenteel samen aan een duurzaam bereikbaar Stationsgebied? 
  • 11.30 – 12.30 uur: inspiratiesessie met Zeger Schavemaker (Future Mobility Designer, gemeente Amsterdam) 
  • 12.30 – 13.00 uur: lunch en netwerkmoment

Locatie en bereikbaarheid

We zijn 7 juni te gast bij VodafoneZiggo gevestigd op Boven Vredenburgpassage 128, 3511 WR Utrecht. Dat is tegenover Utrecht Centraal, boven de ingang van winkelcentrum Hoog Catharijne en dus goed bereikbaar met het ov of lopend. De fiets kan je parkeren bij de grote fietsenstalling onder Utrecht CS.

Wil je erbij zijn? Meld je uiterlijk 31 mei aan. Het aantal plekken is beperkt. Na de aanmelding ontvang je meer informatie.

Meld je aan!

Inspiratiesessie duurzame mobiliteit in het Stationsgebied Utrecht

Vrouw die op een laptop aan het werk is in de trein
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame mobiliteit?

  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie
  • Maandelijkse nieuwsbrief