De toekomst van hybride werken begint vandaag

Publicatie
10 oktober 2022
Laatst geupdate
18 januari 2024

De filedruk is hoger dan voor corona en de krapte op de arbeidsmarkt rijst de pan uit. Wat te doen, nu en naar de toekomst toe? Redenen genoeg om aan de slag te blijven met hybride werken. Helemaal als je weet dat 9 op de 10 medewerkers die ervaring heeft met thuiswerken, dit (deels) wil blijven doen.

Een vrouw zit thuis op de bank achter de laptop.

Want, hybride werken biedt heel veel kansen, zegt Susan Smulders. Als hybride werken expert van Goedopweg en auteur van Hybride wérkt, een compleet en praktisch handboek over dit onderwerp, ziet zij dat juist nu veel behoefte is aan een goede manier om werken op afstand en op kantoor te combineren.

"We horen steeds vaker van werkgevers dat ze juist nu worstelen met dit onderwerp. Hoe verleid ik medewerkers om meer of juist minder naar kantoor te komen? Wat voor hybride vormen passen bij mijn organisatie en hoe zorg ik dat we een beleid ontwikkelen dat langer meegaat dan een paar maanden? Hoe blijf ik aan het stuur om de voordelen van hybride in te zetten voor onze klanten, organisatie én medewerkers?"

Susan Smulders

Het steeds inspelen op de veranderende praktijk zonder overkoepelende visie kost veel tijd en geeft extra onrust, terwijl je als organisatie juist met de positieve kanten van hybride bezig wil zijn.

Nu is dus het perfecte moment om je Hybride Werken Plan te maken of te herzien.

De toekomst van hybride werken begint vandaag. Susan Smulders helpt je hier graag bij als ondersteuning vanuit Goedopweg. Zonder kosten en met concreet resultaat. Meer weten?

Vrouw die in de trein dromerig voor zich uit zit te staren
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen?

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie