Mobiliteitsindex voor werkgevers laat mobiliteitsbeleid scoren

Publicatie
28 september 2022
Laatst geupdate
18 januari 2024

Wil jij een aantrekkelijke werkgever blijven, je medewerkers vitaal houden, bereikbaar blijven of jullie CO2-uitstoot verminderen? Wat je belangrijkste ambities ook zijn, gebruik je mobiliteitsbeleid om die te helpen realiseren. Vul kosteloos de vragenlijst in en je ontvangt een persoonlijk rapport met concrete adviezen en tips waar je morgen al mee aan de slag kunt. Ook zie je direct hoe jouw beleid ervoor staat vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten. Zo laat je jouw mobiliteitsbeleid scoren.

Gewild instrument

De Mobiliteitsindex is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland, SmartWayZ.NL, provincie Noord-Brabant, het Brabant Mobiliteitsnetwerk, Goedopweg, Breikers en Zuid-Holland bereikbaar. De vragenlijst is de afgelopen maanden volop getest, aangepast en ingezet met positieve reacties als resultaat. Kijk voor meer informatie op www.mobiliteitsindex.nl.

Nulmeting

Veel ondernemers zoeken naar slimme en nieuwe oplossingen voor woon-werk- en zakelijk verkeer, maar vaak is de vraag waar ze moeten beginnen. Met de Mobiliteitsindex krijgen ondernemers inzicht en alternatieven waarmee ze aan de slag kunnen. Werkgevers vullen in ongeveer een kwartier kosteloos een vragenlijst in over hun bedrijfsambities en beleid op verschillende onderwerpen zoals thuiswerken, fietsen, wagenpark en OV.

Aan de slag

Daarna zien zij meteen hoe hun mobiliteitsbeleid scoort vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten. Via Goedopweg ontvangen werkgevers vervolgens een persoonlijk rapport met concrete adviezen, tips en handvatten, gebaseerd op hun antwoorden. Gerangschikt in acht thema’s bevat het rapport de kansrijke alternatieven die het meeste opleveren en/of het makkelijkst te realiseren zijn. Werkgevers kunnen daarmee meteen zelf aan de slag of kosteloos een beroep doen op Goedopweg om hen te helpen hun score te verbeteren.

Benieuwd naar jouw #Mobiliteitsindex?

Vul kosteloos de vragenlijst in (kwartiertje werk) en laat jouw mobiliteitsbeleid scoren!

Werken aan duurzame bereikbaarheid

Weten welke duurzame oplossing past bij jouw organisatie? Bekijk een van onze oplossingen of neem direct contact op.

Vrouw die in de trein op haar laptop werkt
nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen?

  • Maandelijkse nieuwsbrief
  • Ontvang kennis, inzicht en inspiratie